Verbruiksartikelen bestellen

Verbruiksartikelen bestellen

Wil je verbruiksartikelen bestellen voor je printers of multifunctionals?

Bekijk hieronder wat van toepassing is op jouw situatie en volg de aanbevolen stappen om de verbruikartikelen zo snel mogelijk in huis te hebben.

Ik heb geen onderhoudscontract

Dan kun je verbruiksartikelen zoals toners telefonisch bestellen via 088 800 8330. Online bestellingen plaats je eenvoudig via onze webshop www.shop.docvisie.nl. Indien je ervoor kiest dit online te doen, dien je een account aan te maken en het aanmeldformulier in te vullen. Wij zullen jouw account dan zo snel mogelijk activeren.

Ik heb een onderhoudscontract

Dan kun je jouw bestelling telefonisch plaatsen via het Welcome Center van Xerox (open op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur) via 020-6563620. Kies in het menu voor optie 2 (verbruiksartikelen bestellen). Belangrijk is dat je het serienummer en de tellerstand van de machine hebt (de medewerker die je bestelling opneemt, zal hier naar vragen). Tijdens het plaatsen van de bestelling, kun je aan de medewerker vragen een online account aan te maken. Je kunt dit ook zelf doen via www.xerox.com/accounts (als nieuwe gebruiker kies je dan voor ondersteuning verzoek/registreren).

Ik maak gebruik van Xtandit Managed Services (XMS)

Indien je hebt gekozen voor XMS, worden alle verbruiksartikelen automatisch verstuurd. Mocht dit niet naar wens verlopen, neem dan contact op met de Customer Service Desk van Xtandit via 088-8008310.