Verbruiksartikelen bestellen

Supplies voorraadbeheer

Altijd een toner of cartridge op voorraad. Zo werkt het.

Met een onderhoudscontract word je automatisch voorzien van jouw benodigde cartridges/toners. Schrik niet direct als jouw printer een melding geeft dat jouw cartridge/toner bijna leeg is. Wij zorgen voor een optimaal voorraadbeheer.

Wanneer ontvang ik mijn toner/cartridge?

Op een gegeven moment geeft jouw printer de melding ‘toner bijna op, maar nog niet vervangen’. In normale omstandigheden, kun je hier nog gemakkelijk 30 dagen langer mee printen. 21 dagen voorafgaand aan de melding ‘toner nu vervangen’ ontvang je van ons een nieuwe toner/cartridge. Zo zorgen wij ervoor dat je niet met onnodige voorraad zit én heb je op tijd jouw bestelling in huis.

Hoe wordt mijn verbruik afgelezen?

Voor het aflezen van jouw verbruik, zetten wij onze interne tooling in. Per serienummer monitoren wij het dagelijkse verbruik per toner/cartridge.

Wat als ik een flinke piek verwacht qua printvolumes?

Mocht je een uitzonderlijk printvolume verwachten, dan kunnen wij extra toners/cartridges leveren. Het is wel belangrijk om dit aan ons te communiceren, aangezien wij uitgaan van constant dagelijks verbruik.

Maak je reeds gebruik van Managed Services? Bel dan direct met onze Xerxes Group Service Desk via 088-8008310 (tevens te gebruiken voor WhatsApp). Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur. Uiteraard kun je ons 24 uur per dag mailen via servicedesk@xerxesgroup.nl

Maak je nog geen gebruik van Managed Services, maar heb wel een onderhoudscontract op de machines? Bel dan naar het Xerox Welcome Centre (bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur) via 020-6563620. Kies in het menu voor optie 2 (verbruiksartikelen bestellen).

Help, ik heb geen onderhoudscontract

Dan kun je verbruiksartikelen zoals toners telefonisch bestellen via 088 800 8330. Online bestellingen plaats je eenvoudig via onze webshop www.suppliesbestellen.nl. Indien je ervoor kiest dit online te doen, dien je een account aan te maken en het aanmeldformulier in te vullen. Wij zullen jouw account dan zo snel mogelijk activeren.

Wat doe ik met mijn oude toners/cartridges?

De lege toners/cartridges kun je verzamelen in de Xerox of HP Ecobox. Zodra deze vol is kun je deze kosteloos laten ophalen.

  • De Xerox Ecobox bestel je hier
  • De HP Ecobox bestel je hier