security 2.0 sessies

Interactieve Security 2.0 Sessies

Leer over de nieuwste trends en veiligheidsuitdagingen in de digitale wereld 

Wat hebben datalekken zoals gebeurde met de Panama papers en het Isala ziekenhuis voor impact op jouw business? Tijdens onze ontbijt- en lunchsessies krijg je de kans om met een aantal security experts om de tafel te zitten en in gesprek te gaan over de laatste trends en veiligheidsuitdagingen in de digitale wereld.

In de Security 2.0 sessies krijg je een update over de laatste ontwikkelingen binnen het security landscape, tips voor een succesvol beveiligingsbeleid en nieuwe ideeën om security compliance te verhogen.

Wil je meer weten over Quiver en de laatste veiligheidsuitdagingen in de digitale wereld?  Kom dan langs bij één van onze ontbijt- of lunchsessies.

impressie foto security sessie 2.0

Discussieer tijdens de security sessie mee over 

  • De laatste trends op het gebied van digitalisering
  • Security challenges die meekomen met digitalisering 
  • Wat voor invloed heeft de nieuwe wetgeving Meldplicht datalekken op jou?
  • Hoe zorg je voor hogere compliance van security bij werknemers?

Data

Er staan helaas geen sessies ingepland deze maand. Vul het formulier in om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige Security Sessies.

Voor wie 

IT-Managers/IT-medewerkers, Security Officers, ondernemers en iedereen die geïnteresseerd is in document- en dataveiligheid

Over Quiver, het unieke beveiligingsplatform

Quiver is een uniek beveiligingsplatform (derde laags beveiliging) die de eigenaar van documenten en data in staat stelt om deze op een veilige manier te delen en volledige controle te houden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld foto's, video's en documenten delen (via e-mail, WhatsApp, DropBox etc.) met derden zonder de data ècht uit handen te geven. Zelfs als het gedownload is!

Houd grip op gedeelde bestanden met Quiver

Bekijk hoe dit beveilingsplatform werkt
Quiver video security

Schrijf je in voor onze herinneringslijst

En je ontvangt een seintje wanneer er nieuwe Security Sessies plaatsvinden