De Beverwijkse Bazaar met Duchenne Heroes Xtandit

De Beverwijkse Bazaar met Duchenne Heroes

Sponsering De Beverwijkse Bazaar met Duchenne Heroes

De Beverwijkse Bazaar is uitgegroeid tot Europa’s grootste overdekte markt. Het is dé plek waar uiteenlopende culturen broederlijk samen komen. Richard Hulshoff is naast systeembeheerder, ook een fanatiek mountainbiker en geeft samen met zijn vriend Alex Ploeger zijn spierkracht voor Duchenne Hoeroes. Dat is een fietstocht van 7 dagen waarbij elke dag 100 kilometer wordt afgelegd. De opbrengst gaat naar onderzoek naar Duchenne, de spierziekte.

De Beverwijkse Bazaar met deelname Duchenne Heroes

Bekijk het verhaal van De Beverwijkse Bazaar
De Beverwijkse Bazaar met deelname Duchenne Heroes Xtandit

Xtandit twijfelde geen moment toen ik vroeg om mijn deelname aan 'Duchenne Heroes' mee te sponsoren

Richard Hulshof
Beverwijkse Bazaar

Xtandit medesponsor 7e editie Duchenne Heroes.

Duchenne Heroes is een barre tocht voor mountainbikers die zo geld inzamelen voor het Duchenne Parent Project. Deelnemers aan de tocht zoeken zelf voor minimaal 2500 euro aan sponsors bij elkaar. Xtandit heeft tijdens deze 7e editie Richard Hulshof en Alex Ploeger mede ondersteund.  Samen met de andere deelnemers fietsten zij in september 2012 van Luxemburg naar Nijmegen. 700 Kilometer in 7 dagen! Zo hebben zij  meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor het Duchenne Parent Project.

Meer weten over onze sponsoringen?

Bij Xtandit vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom sponsoren wij diverse goede goede en steunen wij diverse (regionale) sportinitiatieven.

BEKIJK AL ONZE SPONSORINGEN