Privacyverklaring

Welkom bij de privacyverklaring van Xtandit. Hier vind je meer informatie over de manier waarop we met jouw persoonsgegevens omgaan. We vertellen je onder andere welke gegevens we verzamelen, wat we ermee doen, hoe het precies zit met het delen van persoonsgegevens met derden en welke rechten je hebt.

  • Welke persoonsgegevens verwerken we?
  • Waar gebruiken we je gegevens voor?
  • Hoe lang bewaren we jouw gegevens?
  • Met welke bedrijven delen we jouw gegevens?
  • Wat moet je weten over cookies bij Xtandit?
  • Wat zijn je rechten?

Privacy is belangrijk

Xtandit neemt privacy zeer serieus. We vinden het dan ook belangrijk dat het voor jou duidelijk is wat we precies met gegevens doen. Heb je na het lezen van deze verklaring nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon: + 31 348 485 800
Adres: Oostzee 2, 3446 CH Woerden

Frank Slager is de Functionaris Gegevensbescherming van Xtandit B.V. Hij is te bereiken via frank.slager@xtandit.nl.

Als er iets verandert…..

Soms zal de privacy verklaring gewijzigd worden, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een wetswijziging. Op deze pagina vind je altijd de meest actuele privacyverklaring. Deze versie is opgesteld in mei 2018.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. Xtandit B.V. is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website.

Xtandit B.V., gevestigd aan Oostzee 2, 3446 CH Woerden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Welke persoonsgegevens verwerken we?

Xtandit B.V. verwerkt persoonsgegevens die we van jou hebben ontvangen omdat je klant bij ons bent, omdat je één van de formulieren op onze website hebt ingevuld, of omdat je jouw gegevens op een andere manier aan ons hebt verstrekt.

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

  • E-mailadres
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Telefoonnummer
  • Werk gerelateerde informatie
  • Investering gerelateerde informatie
  • Interesse in een gesprek met expert
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bovenstaande gegevens gebruiken we ook om te analyseren of we de juiste informatie aan de juiste doelgroep aanbieden, zodat je alleen informatie ontvangt die voor jou relevant is.

Waar gebruiken we je gegevens voor?

We gebruiken jouw gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder volgt een overzicht van de doelen waarvoor Xtandit B.V. jouw gegevens verwerkt.

Wij gebruiken jouw gegevens…..

  • Om aangevraagde informatie (content items) te versturen.
  • Om onze nieuwsbrief te versturen.
  • Om uitnodigingen voor onze evenementen te versturen.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Om jouw gedrag op de website te analyseren met als doel de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Xtandit B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Dit zijn de bewaartermijnen die wij hanteren:

Categorie persoonsgegevens Bewaartermijn Reden voor bewaartermijn
Personalia 10 jaar, indien er geen verder contact is na een aanvraag, nieuwsbriefinschrijving, download, e.d. en je geen contractuele verbintenis met ons aangaat. We gebruiken jouw gegevens 10 jaar voor analyse- en marketingdoeleinden.
Gegevens over jouw activiteiten op onze website / Internetbrowser en apparaat type 50 maanden. De gegevens worden gereset bij nieuwe activiteit. We gebruiken jouw gegevens 10 jaar voor analyse- en marketingdoeleinden.

 

 

 

 

 

 

 

Met welke bedrijven delen we jouw gegevens?

Bedrijven die jouw gegevens gaan verwerken, hebben met ons een verwerkersovereenkomst. Zo weet je dat jouw gegevens veilig zijn. Wij blijven natuurlijk wel ten alle tijden verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Daarnaast verstrekt Xtandit B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Type dienst Naam verwerker Doel verwerking Jurisdictie Welke gegevens
Data Analyse Google Analytics Verbeteren van onze website, analyse- en marketingdoeleinden Verenigde Staten Website gedrag en IP-adres
Communicatie Hubspot Communicatiedoeleinden Ierland Personalia, contact- en werk gerelateerde gegevens
Sales Salesforce Verwerking van orders en product aanvragen Verenigde Staten Personalia, contact- en werk gerelateerde gegevens
Marketing Hubspot Versturen van gerichte en relevante e-mails Ierland Personalia, voorkeuren, contact- en werk gerelateerde gegevens
Marketing Google AdWords Marketingdoeleinden Verenigde Staten Emailadres
Marketing Facebook Marketingdoeleinden Verenigde Staten Website gedrag, IP-adres en emailadres
Marketing LinkedIn Marketingdoeleinden Verenigde Staten Website gedrag, IP-adres en
Hosting Wearetriple Hosting van onze website Nederland Log gegevens

 

Wat moet je weten over cookies bij Xtandit?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Xtandit B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat we weten wat jouw voorkeursinstellingen zijn. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Wil je niet dat er cookies geplaatst worden?

In de instellingen van je browser kun je aangeven dat je geen cookies meer wilt opslaan.

Meer informatie vind je hier 

Wat zijn je rechten?

Je kunt je persoonsgegevens altijd inzien, aanpassen of verwijderen. Ook kun je de toestemming voor gegevensverwerking intrekken of aangeven dat je niet langer wil dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door Xtandit B.V.

Daarnaast heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere (door jou genoemde) organisatie te sturen.

Verzoek indienen

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marketing@xtandit.nl.

Stuur een veilige kopie van je identiteitsbewijs mee met je verzoek. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek.

Xtandit B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan je hier doen 

Wat doen wij om jouw gegevens te beschermen?

Xtandit B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of met onze Functionaris Gegevensbescherming Frank Slager.

Frank Slager

Functionaris Gegevensbescherming

frank.slager@xtandit.nl

Frank Slager Xtandit