Xerox Partner

Xerox Partner

Xtandit en Xerox hebben meer dan 27 jaar een intensieve en innovatieve samenwerking. Samen beschikken we over meer dan 75 jaar aan expertise in het beheren van de printinfrastructuur en document- en informatieprocessen. Wij zijn als Xerox partner trots dat wij het merk mogen vertegenwoordigen. Xerox is toonaangevend in onze industrie als het gaat om de registratie van de meeste patenten en de erkenning die zij als marktleider in Managed Print and Content Services jaar op jaar ontvangen van analisten als Gartner, Quocirca en IDC. 

Managed Print and Content Services in hart en nieren

Xtandit heeft net als Xerox gekozen voor een specialisatie in Managed Print and Content Services. Voor deze specialisatie zijn wij vijf jaar op rij door Xerox onderscheiden met de Xerox Managed Print Services Partner of the Year award. Xtandit is de enige Xerox partner in Nederland die tot Platinum Partner is benoemd. Deze benoeming hebben wij ontvangen op basis van KPI's, zoals het verkoopresultaat van Xerox multifunctionals en production printapparatuur, interne kwaliteitsprocessen, financieel management en competenties van onze medewerkers. Bovendien heeft Xerox Xtandit tot algehele Partner of the Year en Production Partner of the Year van 2016 bekroond.

Xerox over Xtandit

“ Xtandit is een succesvolle organisatie die haar klanten centraal stelt en continu op zoek is naar het verbeteren van de klantervaring. Ook heeft Xtandit op verdienstelijke wijze het Managed Print Services concept in de markt gezet.’’

HERMAN LEVERT,  VISE PRESIDENT XEROX BENELUX

Xerox partner

Over nationale grenzen heen

Ook internationaal hebben we awards ontvangen voor onze Managed Print Services dienstverlening van de Managed Print Services Association. De wijze waarop wij onze klanten internationaal kunnen bedienen, is ook een specialisatie die wij met Xerox delen. Kies je voor Xtandit als Xerox partner? Dan geniet je van de kracht van een wereldwijde marktleider plus een lokale professionele partner.

De Managed Print and Content Services-innovaties van Xerox bieden onze klanten, gecombineerd met de inspirerende en professionele aanpak van Xtandit, het beste van twee werelden.”

Edwin Jongsma
Commercieel Directeur Xtandit

Xerox, een innovatieve partner

Xerox staat bekend als het bedrijf dat met de allereerste kopieermachine verandering bracht in de manier waarop de wereld informatie deelt. Een aantal andere innovaties die uit het wereld befaamde Xerox PARC (Palo Alto Research Center) zijn voortgekomen:

  • Muis voor de computer
  • ethernet
  • laserprinting
  • fax
  • wysiwyg Graphical User Interface
Chester Carlson
Chester Carlson, de uitvinder van de eerste kopieermachine in 1938

Deze innovaties zijn de basis geweest voor de start van bedrijven als Microsoft en Apple. Tegenwoordig is Xerox het bedrijf dat verandering brengt in de manier waarop de wereld werkt. Xerox is van mening dat het efficiënter inzetten van workflows essentieel is om klanten nog succesvoller te laten zijn en de wereld beter te maken. Door Xerox bedrijfsprocesdiensten, Xerox print apparatuur, en Xerox software oplossingen te bieden, zorgen we als Xerox partner voor meer productiviteit, efficiëntie en werkcapaciteit.

Onze Xerox Partner awards