xtandit medewerkers

New Intake Training

Om je snel thuis te voelen op je nieuwe werkplek én onze klanten goed te kunnen helpen, volgt iedere nieuwe medewerker van Xtandit de New Intake Training. Tijdens deze training leer je Xtandit beter kennen. De training duurt één tot vier weken, afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen.

Waarom een New Intake Training?

Xtandit kiest ervoor om langdurige relaties aan te gaan met klanten, op basis van vertrouwen. Deze band kan alleen ontstaan en behouden worden, wanneer medewerkers betrokken zijn bij onze organisatie. Bij Xtandit weten we dat medewerkers betrokken maken en houden, meer inhoudt dan het organiseren van een kerstborrel en het uitbetalen van salaris. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers echt kennismaken met de organisatie, kunnen leren, vragen kunnen stellen en zich kunnen ontwikkelen. De New Intake Training is een eerste kennismaking met de afdelingen en processen binnen onze organisatie.

Wat kun je verwachten van de New Intake Training?

Tijdens de New Intake Training zul je ogen en oren te kort komen. Je krijgt een rondleiding over de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor in Woerden, we vertellen je alles over de structuur van de organisatie, we laten je zien welke (sales) opleidingen je kunt volgen en je maakt kennis met de directie. Daarnaast leer je meer over het productportfolio van Xtandit, leer je werken met onze systemen (o.a. SalesForce) en weet je na afloop hoe je documenten in 'Xtandit-stijl’ opstelt. 

Na de New Intake Training

Als je de New Intake Training met succes hebt afgerond, kun je aan de slag bij Xtandit. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je uitgeleerd bent. Na de training investeringen wij voor onze ambitieuze medewekers graag verder in opleidingen. Samen kiezen we de opleiding die je helpt om jouw talenten het beste tot bloei te laten komen. 

Ik wil bij Xtandit werken

Xtandit Sales Academy