missie en visie

Missie en visie

Xtandit is op 1 november 1989 gestart in Woerden met tien medewerkers. Inmiddels zijn wij stabiel gegroeid naar ruim 80 medewerkers en zijn wij sterk vertegenwoordigd in heel Nederland. Bovendien bedienen wij ook steeds meer klanten met een internationale dienstverlening. Xtandit opereert als een merkonafhankelijke kennisorganisatie en is strategisch business partner van de Europese marktleiders Xerox en HP.

Onze missie

Onze missie is het proactief beheren van informatie- en printprocessen, met als doel het reduceren van printvolume en –apparatuur. Dit doen we door onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over documentoplossingen, waardoor bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund met oog voor mens en milieu.

 

MPS Xtandit

Onze visie

In onze visie staat de document levenscyclus dan ook centraal. Zo helpen wij klanten om de productiviteit van hun medewerkers te verhogen, de veiligheid van hun bedrijfsinformatie te vergroten en kosten te beheersen. Dit alles met een stempel van klantgedreven en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze kernwaarden

Bij Xtandit werken wij vanuit onze vier kernwaarden: respect, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en plezier. Wij helpen je slim om te gaan met bedrijfsmiddelen en daarmee meer rendement te halen uit documentoplossingen, kosten te reduceren en de efficiëntie te verhogen.

Het uit handen geven van het beheer van jouw documentstromen aan onze experts, gaat je helpen deze doelstellingen te realiseren. Door behoefte en technologische mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen blijven wij een leidende positie innemen. Niet in het minst omdat onze medewerkers bovenop de veranderingen zitten en jou blijven inspireren met vooruitstrevende kennis. Zo blijven zij een autoriteit op hun vakgebied en werken we continu aan een bestendige klantrelatie.

Onze meerwaarde zit ‘m in het proactief beheren van informatie-, communicatie- en documentprocessen. Doel is het reduceren van printvolume en -apparatuur, door het digitaliseren van op papier gebaseerde processen.

Johan Peereboom
Sales Manager, Xtandit