HP Gold parner MPS service desk

Xtandit HP Gold Partner

Xtandit is HP Gold Partner. HP creëert technologie en producten die het leven en werken aangenamer maken. Dit doen zij voor iedereen en overal ter wereld. Deze visie is de kapstok voor alles wat HP doet, hoe zij het doen en waarom zij het doen. HP is een channel georganiseerde organisatie die met gecertificeerde HP partners werkt om met de HP oplossingen, producten en diensten de wereld efficiënter te laten werken.

Documentmanagement en ontzorging bindt ons samen

Xtandit en HP blinken samen uit op het gebied van documentmanagement en het ontzorgen van jou als klant. Xtandit gebruikt als HP Gold partner de kracht van HP optimaal om jou te kunnen voorzien van een veilige digitale omgeving, waarbij content centraal staat en beschikbaar is op willekeurige apparaten en tijdstippen. Hierbij zijn beheersbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid de belangrijkste drijfveren, naast de zorg voor het milieu.

Voorheen werkten we met diverse resellers voor o.a. Xerox en HP. We vinden het prettig om hierin nu één partner te hebben die echt met ons meedenkt.’

Kees Bos
Contractmanager ICT bij het Juridisch Loket

Met aandacht voor het milieu

Xtandit hecht belang aan het milieu en helpt jouw bedrijf om de milieudoelstellingen te behalen. De HP printers die wij aanbieden genereren niet of nauwelijks ozon uitstoot, creëren geen warmteafgifte  en zijn daardoor energiezuinig.

HP Gold Partner milieu

HP printers en Managed Print Services

Xtandit kan jouw organisatie als HP Gold Partner een uitgebreid assortiment van HP printers aanbieden. Dit doen wij onder ons Managed Print Services concept. Hiermee nemen we je alle zorgen rondom je printerpark uit handen. Daarmee ben je niet alleen verzekerd dat je HP printers zo optimaal mogelijk worden beheerd, maar ook je andere merken printers, zoals Xerox of Epson. In veel gevallen kan hiermee tot wel 30 procent aan kosten bespaard worden.