photizo award 2016 xtandit
NIEUWS

Xtandit voor de derde keer uitgeroepen tot leider MPS door Photizo Group

Xtandit is door Photizo Group voor de derde keer benoemd tot leider in Managed Print Services (MPS). Xtandit is daarmee één van de elf onafhankelijke Channel Partners die Photizo Group geselecteerd heeft voor de Leaders Index for MPS Channel Partners. Een plaats in deze wereldwijde index wordt verkregen op basis van 150 Key Performance Indicators (KPI’s), vastgesteld door Photizo Group. Met deze titel sluit Xtandit aan bij een select groepje leiders die beheerde print- en documentmanagementdiensten leveren. Allen voldoen aan de hoogste industrienormen.

De Leaders Index for MPS Channel Partners

De Leaders Index for MPS Channel Partners is een selectie van onafhankelijke MPSaanbieders van over de hele wereld. Het betreft aanbieders uit Afrika, Canada, Europa en de Verenigde Staten. Alleen partners die Photizo Group selecteert als de beste van de wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Leaders Index. Photizo Group maakt deze index om de MPS-markt in kaart te brengen en tastbare gegevens te bieden waaraan andere partners hun prestaties kunnen meten.

Wij zetten al jaren maximaal in op een optimale MPS-dienstverlening en zijn continu bezig om dit verder uit te bouwen. "

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Eric Fronik, Verkoop Directeur bij Xtandit: “Wij zetten al jaren maximaal in op een optimale MPS-dienstverlening en zijn continu bezig om dit verder uit te bouwen. Dat we voldoen aan de KPI’s die ten grondslag liggen aan deze positie, zowel op functioneel en operationeel gebied als aan de saleskant, is een bevestiging dat onze invulling van de dienstverlening haar vruchten afwerpt. We varen de juiste koers en blijven focus houden op hoe we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren voor onze klanten. De KPI’s uit deze index bieden daar goede handvatten voor.”

Ed Crawley, CEO bij Photizo Group: “Ondanks dat het Managed Services-landschap een staat van volwassenheid heeft bereikt, blijft er toch behoefte aan best practices en benchmarks. Er is met name interesse in de resultaten van erkende leiders in Managed Print en Document Services. De top elf Channel Partners in de Leaders Index tonen niet alleen leiderschap in MPS, maar streven er ook naar om continu de beste prestaties te leveren. Dit komt de industrie en de klanten ten goede.”

Over de Leaders Index for MPS Channel Partners

Voor de Leaders Index for MPS Channel Partners wordt naar verschillende aspecten van de partners gekeken, waaronder de volgende:

  • Partnerprofiel
  • Financiën
  • Klantprofiel
  • Teamstructuur
  • Sales- en marketingaanpak
  • Dienstverlening, ondersteuning en uitvoering
  • Key performance benefits

Meer weten over onze MPS dienstverlening?