Xtandit leverancier Epson grootformaat printers
NIEUWS

Xtandit leverancier Epson grootformaat printers

01 januari 2014
Ivo Bakker

Woerden, Epson brengt in samenwerking met toonaangevende RIP-leverancier EFI een compleet pakket op de markt met alle gewenste mogelijkheden voor interne proefdrukken ten behoeve van in-house designers, reclamebureaus en marketingafdelingen. De nieuwe Epson Design-edities stoelen op twee belangrijke producten in hun reeks, te weten de de SP-4900 en de SP-3880. Epson biedt hiermee een totaaloplossing die perfect aansluit op alle mogelijke behoeften op het gebied van interne proofing.

Voor drukke afdelingen of bureaus die geen tijd hebben om alle elementen afzonderlijk te onderzoeken, onderling te vergelijken en aan te schaffen, vormen de Design Editions een snelle en kostenbesparende oplossing. Selecteer de Epson-printer die aansluit op uw behoeften, en Epson levert via Xtandit een totaalpakket, dat bestaat uit hardware, installatie- en RIP-software van EFI (de populaire Express Edition) en een set Epson-mediaprofielen.

Gebruikers kunnen ook de SpectroProofer toevoegen voor automatische en zeer nauwkeurige kleurenkalibratie en doelmetingen.

Duncan Ferguson, hoofd van Epsons Europese divisie grootformaatafdrukken, zegt: “We weten allemaal hoe belangrijk het is voor drukke bureaus, designers of afdelingen om tijd en geld te besparen op proefdrukken. Daarom hebben we de Design Editions samengesteld, die niet alleen besparen op tijd voor onderzoek en selectie van de verschillende elementen, maar ook de productiviteit van het proefdrukproces aanzienlijk verhogen. Bovendien kan de doelgroep zich verheugen op grote kostenbesparingen. De prijs van de Design Editions ligt veel lager dan het totaal van de prijzen voor de afzonderlijke elementen.”

Xtandit heeft een goede keus gemaakt, om het Epson assortiment in hun product range op te nemen. Dit biedt Xtandit de mogelijkheid om nog beter aan de behoefte van haar klanten te kunnen voldoen. Dit in combinatie met de uitgebreide kennis van de Epson producten maakt Xtandit een goede en betrouwbare partner voor grafische bedrijven.

Uiteraard heeft Epson ook in andere markten heel veel te bieden. Epson is wereldwijd marktleider in de foto- en kunstwereld met diverse modellen en uitstekende soorten media. De Piëzo-techniek, die de Epson printers gebruiken, geven de printer een hoge kwaliteit afdruk in zowel kleur, als zwart/wit.

De 5 kleuren uitvoeringen van de epson printers zijn zeer geschikt in de grafische industrie. Zowel voor het printen van CAD-tekeningen als voor het maken van posters bieden deze printers veel mogelijkheden. Een uitstekende kwaliteit in combinatie met een goede snelheid maken deze printers tot een succes in de grafische markt.

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van beeldvorming en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur. De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 70.000 werknemers in meer dan 106 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

Bekijk ook ons aanbod aan Epson grootformaat printers