Xtandit lanceert 29 nieuwe slimme, verbonden Xerox printers
NIEUWS

Xtandit lanceert 29 nieuwe slimme, verbonden Xerox printers

WOERDEN, 29 juni 2017 – Xtandit biedt vanaf juni een compleet nieuwe generatie printers, die zich het best laat omschrijven als volwaardige werkplekassistent. De 29 machines maken deel uit van de Xerox VersaLink en AltaLink serie. De printers en multifunctionele printers uit deze serie werken met het ConnectKey platform. Ze beschikken over simpele en veilige applicaties, cloud connectiviteit en bieden verschillende mogelijkheden om sneller en effectiever te kunnen werken. Deze machines zijn zo ontworpen dat ze het leven op kantoor makkelijker én leuker maken en de ontwikkeling van deze nieuwe revolutionaire printers berust op drie belangrijke pijlers: service, smart en security.

Commercieel directeur Edwin Jongsma ziet grote potentie in de nieuwe VersaLinks en AltaLinks. “Dit is de grootste productintroductie van Xerox ooit, waarbij de verschillen met traditionele printers levensgroot zijn. De printers zijn stuk voor stuk uitgerust met nieuwe technologie, die een grote bijdrage kunnen leveren aan de transformatie van de werkplek.”

Xtandit ziet dat er in de zakelijke markt veel behoefte is aan slimme, verbonden printers. Jongsma: “Het gaat tegenwoordig allang niet meer enkel om het maken van een print, maar juist om werkprocessen slimmer en beter in te richten.” Hij vergelijkt de nieuwe printers met het gebruik van een smartphone. “Wij hebben onze telefoons ook al lang niet meer alleen om te bellen. Natuurlijk moet het apparaat kunnen bellen, maar daarnaast willen we ook presentaties delen, foto’s maken en e-mails en app’jes beantwoorden. De nieuwe printers zijn allemaal smart, net als onze smartphones.”

Ook op securitygebied hebben de nieuwe VersaLinks en AltaLinks veel te bieden. Zo zorgt de ConnectKey technologie voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit. 

Tenslotte is er bij de ontwikkeling van deze nieuwe serie veel aandacht geschonken aan service. Het intuïtieve touchscreen met de aanpasbare interface zorgt voor een prettige gebruikerservaring. Met de eenvoudig instelbare apps worden werkzaamheden makkelijker en sneller uit te voeren. Daarnaast is er via het scherm een vlotte communicatie bij storingen en komt er binnen een mum van tijd een monteur indien nodig.

VersaLink en AltaLink serie

De VersaLink-apparaten zijn speciaal ontworpen voor kleinere werkgroepen of teams. De AltaLink serie bestaat uit 10 multifunctionele printers die ontworpen zijn voor grotere werkgroepen en printintensieve kantooromgevingen. Doordat er zoveel verschillende typen zijn, is er altijd een model dat uitstekend past bij de behoeften van de specifieke organisatie.

Bekijk hier alle nieuwe modellen
Xerox VersaLink AltaLink