Xtandit introduceert huismerk Premium Cartridge
NIEUWS

Xtandit introduceert huismerk Premium Cartridge

Het printen van documenten, posters, pdf’jes en andere bestanden neemt vaak een grote hap uit het budget voor supplies zoals toners, pennen en papier. Daarom hebben we bij Xtandit nagedacht hoe we onze klanten kunnen helpen om hierop te besparen. Het resultaat: huismerk cartridges van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Met trots introduceren wij daarom vandaag de Xtandit Premium Cartridges.

 

Een product waar we trots op zijn

“Waar het een aantal jaar geleden voornamelijk een strijd was om de laagste prijs in de markt, verwachten klanten tegenwoordig een eerlijke prijs voor een goed product. Bij Xtandit hebben we de optimale combinatie van kwaliteit, prijs en service gevonden. Daar kun je op vertrouwen.” - Guido David, Sales Manager Supplies

Xtandit Premium Cartridges voordelen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Xtandit Premium Cartridges ten opzichte van vergelijkbare producten van high-end fabrikanten?

  • Kosten besparend: klanten kunnen tot zo’n 25% t.o.v. de prijs voor printercartridges van originele fabrikanten besparen. De printopbrengst ligt tussen de 25% en 69% hoger.
  • Kwaliteit: originele, hoogwaardige cartridges met een prachtige afdrukkwaliteit. Ze komen namelijk uit dezelfde fabriek als de gerenommeerde merken.
  • Service: onze adviseurs geven persoonlijk advies. Geen online winkelmandje. De cartridges worden geleverd met een 100% levenslange garantie. Werkt het niet? Dan vervangen wij de cartridge kosteloos.

Onze huismerk cartridges zijn geschikt voor vrijwel alle merkprinters en multifunctionals, zoals HP, Lexmark, Brother, Kyocera, Samsung en Canon. Vrijwel iedere klant kan dus goedkoper gaan printen.

Wilt u weten of uw onderneming ook kan profiteren van de Xtandit Premium Cartridges? Dan geven wij u graag vrijblijvend advies.

Ik wil meer informatie over de premium cartridges