Xtandit gezegend met 3 mooie awards van Xerox en Photizo Group
NIEUWS

Xtandit gezegend met twee Xerox Partner of the Year awards!

Tijdens het Xerox partner event op woensdag 18 januari heeft Xtandit maar liefst twee prachtige awards in ontvangst mogen nemen. Xerox riep Xtandit uit tot Partner of the Year en Production Partner of the Year. We zijn vereerd met deze twee prachtige titels.

Algehele Partner of the Year van 2016

Xerox beloonde woensdag 18 januari 2016 een aantal partners met awards. Voor het zesde jaar op rij mocht Xtandit weer Partner of the Year Awards in ontvangst nemen. Dit jaar werden we bekroond tot algehele Xerox Partner of the Year, de hoogste onderscheiding die Xerox ieder jaar uitdeelt aan één van haar partners. Xtandit en Xerox laten hiermee zien dat beide partijen al jarenlang met de neus dezelfde kant op staan. Klanten genieten daardoor van de kracht van een wereldwijde marktleider plus een lokale professionele Xerox partner.

Meer weten over onze dienstverlening?

Ontdek Managed Print Services

Production Partner of the Year

Ook de grafische tak van Xtandit heeft zich dik bewezen aan Xerox en ging naar huis met de Production Partner of the Year Award! De Production Partner of the Year Award wordt toegekend aan de Xerox businesspartner die in 2016 de beste performance heeft geleverd op het gebied van de Xerox Production Print doelstellingen in Nederland.

Stephan Verheijen, Manager Production Systems bij Xerox: "Xtandit heeft met haar professionele grafische en production printteams een sterke focus op de grafische industrie en in-house repro’s. Door de focus, naast print, te leggen op workflowoplossingen kan Xtandit zich duidelijk onderscheiden ten opzichte van andere leveranciers. Xtandit is ervan overtuigd dat de grootste efficiencyslagen en besparingen kunnen worden behaald door het gehele print productieproces onder de loep te nemen. Van pre-press en print tot post-press. Automatisering staat bij Xtandit hoog in het vaandel en deze werkwijze heeft geleid tot uiterst tevreden klanten en een groeiend klantenbestand."

Bekijk ook eens onze diensten voor grafimedia

Deze award is voor de samenwerking tussen Xtandit en Xerox de bevestiging, dat we in ons partnership succesvol zijn in het bedienen van de zeer competitieve production print markt in Nederland.

Stephan Verheijen
Manager Production Systems Xerox