samenwerking nuance en xtandit
NIEUWS

Xtandit en Nuance bundelen krachten voor Managed Print Services

Xtandit en Nuance bundelen krachten voor Managed Print Services

Xtandit slaat de handen ineen met software partner Nuance Communications, leverancier van technologieën voor intelligenter werken en wonen. Met ons directe partnerschap kunnen we klanten nog beter ondersteunen met hun printinfrastructuur en het beheer ervan.

Xtandit adviseert klanten al meer dan 15 jaar over digitaliseringsvraagstukken, documentprocessen en printinfrastructuur. Om deze vraagstukken te beantwoorden zetten wij al langere tijd de producten van Nuance Communications in, zoals document capture en scanning oplossingen. Voorheen verliep onze relatie via een distributeur, door dit nieuwe partnerschap ontstaat er een directe relatie. Daardoor zijn de lijnen korter en kan Xtandit meer kennis, flexibiliteit, snelheid en support bieden aan haar klanten.

De belangrijkste reden voor Xtandit om nauwer samen te werken met Nuance Communications is om klanten sneller en adequater te kunnen ondersteunen. Nu er een schakel uit de keten verdwenen is, krijgt Xtandit toegang tot een breed scala aan resources en kennis van Nuance.  Het bedrijf zal Xtandit bijstaan in het geven van klantadvies, zowel voorafgaand als na de aankoop van haar software oplossingen. Daarnaast heeft Xtandit recentelijk nieuwe Nuance producten toegevoegd aan haar portfolio, te weten: SafeCom, Business Connnect, Output Manager en AutoStore Workflow. Dit stelt ons in staat om klanten met een merkonafhankelijke printomgeving goed te kunnen ondersteunen. Bovendien gaan we samen met Nuance werken aan een gezamenlijke marktpropositie voor de verticale markten. Wij zullen sectorspecifieke oplossingen ontwikkelen voor onder andere de zorg, financiële dienstverlening, onderwijs, en transport en logistiek.

Johan Peereboom,Sales Manager bij Xtandit: “Vanuit onze Managed Print Services-dienstverlening zijn wij al ruim vijf jaar verantwoordelijk voor de realisatie van de service en support KPI’s die wij met onze klanten afspreken. De samenwerking brengt onze MPS-dienstverlening naar een nog hoger niveau, doordat wij direct toegang hebben tot de support en development bron. Zo helpen we onze klanten slimmer en eenvoudiger te werken en ontzorgen wij hen op alle vlakken.”

De samenwerking brengt onze MPS-dienstverlening naar een nog hoger niveau, doordat wij direct toegang hebben tot de support en development bron.

Johan Peereboom
Sales Manager Xtandit

Hendrik van Oosteren, Regional Sales Director Benelux bij Nuance Communications: “De directe samenwerking met Xtandit is voor ons van grote waarde. Xtandit heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij expert zijn als het gaat om onze software. Bovendien is Xtandit nu een partner geworden die ons hele portfolio van Nuance Imaging kan adviseren, aanbieden, implementeren en beheren. Dit stelt ons daarnaast ook in staat om heel gericht best case scenario’s uit te werken, waarin we kijken hoe bepaalde combinaties van producten optimaal tot hun recht komen.”

Lees meer over het partnerschap tussen Xtandit en Nuance