Xtandit bekroond tot beste Specialized Reseller of the Year
NIEUWS

Xtandit bekroond tot beste Specialized Reseller of the Year

Xtandit heeft op 18 november de award 'Specialized Reseller of the Year' gewonnen bij de uitreiking van de Channel Awards 2015. Onze verkoop directeur Eric Fronik nam de prijs met trots in ontvangst. Initiatiefnemer van de awarduitreiking, Channelweb, maakte de winnaars bekend tijdens een feestelijk evenement in De Polar in Jaarbeurs Utrecht. Andere genomineerden in de categorie Specialized Reseller of the Year waren Axians, Easynet, Inovativ en Motiv. Xtandit is het enige bedrijf in de printing industrie dat genomineerd was en een award gewonnen heeft.

 

 

Fronik: “Om juist als Specialized Reseller of the Year gekozen te worden, is voor ons de erkenning van ons werk. De afgelopen zes jaar hebben we geïnvesteerd in de transformatie naar een service gedreven onderneming, met name op het gebied van Managed Print Services. Hiermee hebben wij onze dienstverlening naar een hoog niveau weten te tillen. Onze medewerkers maken hierin het verschil door iedere dag weer met enthousiasme en grote betrokkenheid hun werk uit te voeren. Onze klanten waarderen dat, en nu ontvangen we deze waardering ook in de vorm van de Specialized Reseller of the Year award. De goede samenwerking met al onze partners, in het bijzonder Xerox Nederland en Europa, heeft ervoor gezorgd dat wij onze organisatie en Managed Services dienstverlening hebben kunnen ontwikkelen tot waar we nu staan.”

De afgelopen zes jaar hebben we geïnvesteerd in de transformatie naar een service gedreven onderneming, met name op het gebied van Managed Print Services.

Eric Fronik
Verkoop Directeur Xtandit

Jaarlijks worden tijdens de Channel Awards van Channelweb de beste resellers, distributeurs, leveranciers en persoonlijkheden gekozen. In totaal zijn er prijzen te verdelen in twintig categorieën. Meer dan tienduizend mensen brachten hun stem uit op de genomineerden in de verschillende categorieën.