Xerox verkoopt FreeFlow Print Server aan EFI
NIEUWS

Xerox verkoopt FreeFlow Print Server aan EFI

09 februari 2017
Ivo Bakker

Xerox Corporation en Electronics For Imaging (EFI) kondigden 2 februari een nieuw strategisch partnerschap aan tussen beide partijen (bron). Het partnerschap is bedoeld om een innovatieve digitale front end (DFE) voor Xerox productiemachines in de markt te zetten. Onderdeel van dit partnerschap is de verkoop van Xerox FreeFlow Print Server (FFPS) aan EFI.

EFI staat bekend als één van de beste workflowspecialisten in de grafische markt. Door deze verkoop kunnen de mogelijkheden van FreeFlow geïntegreerd worden in de EFI controllers en genieten klanten van de specialistische kennis van EFI rondom workflows. De productie, service en ondersteuning worden namelijk allemaal overgenomen door het bedrijf.

Deze volgende stap in ons strategisch partnerschap zal klanten de best presterende DFE uit de markt bieden, met ongeëvenaarde imaging en kleurbeheer."

Guy Gecht
CEO van EFI

Guy Gecht, CEO van EFI vertelt: “Deze volgende stap in ons strategisch partnerschap zal klanten de best presterende DFE uit de markt bieden, met ongeëvenaarde imaging en kleurbeheer. De EFI integratie tussen de DFE, workflow software en management informatiesystemen tillen automatisering en productiviteit naar een hoger niveau, wat nodig is voor grafimediabedrijven die ten volle willen profiteren van de mogelijkheden van digitaal printen.”

Deze ‘next generation’ DFE zal geïntegreerd worden met EFI’s Productivity Suites, zoals PACE, PrintSmith Vision, Monarch, and Radius ERP. Bovendien zal het zowel integreren met Xerox FreeFlow Core en XMPie workflows als met marktleiders op het gebied van preepress oplossingen zoals Agfa Apogee, Heidelberg Prinect, and Kodak Prinergy. Middels een moderne API op de DFE kunnen er ook koppelingen met maatwerk applicaties gebouwd worden.