Grafische vakbeurs 2017
NIEUWS

Xerox en partners tijdens Grafische Vakbeurs in Gorinchem

Xerox is met partners aanwezig op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign van 14 tot en met16 maart in Gorinchem. Xerox laat met haar grafische partners de laatste stand van hun technologie en workflow oplossingen zien. De partners zijn: Xtandit, Document Concepts, PrinterXpert, Rotagraphic en XA. Antalis verzorgt alle substraten tijdens de beurs. Het Xerox standnummer is E109.

Voor beursopening houdt Xerox een workshop: Hoe kan een (grafisch) business plan slagen? Dharminder Biharie van Xerox leidt deze workshop die elke beursdag van 12.00 uur tot 13.00 uur duurt, zodat aanwezigen meteen door naar de beurs kunnen die dan net de deuren opent. Voor meer informatie of aanmelding klik hier

Het thema van de stand is ‘Set the page free’. Dit geeft het nieuwe Xerox weer voor analoge en digitale documenten; werken waar en wanneer je wilt en met welk device. Het geeft ook de mogelijkheden weer voor snelle communicatie, personalisatie, apps, veiligheid, talen en mensvriendelijk ontwerp.

De bekende barista voor een smaakvolle latte, espresso of persoonlijke cappuccino is dit keer ook weer onderdeel van de stand van Xerox.