Xerox_Xtandit_partner_of_the_year_2019.jpg
NIEUWS

Xerox benoemt Xtandit tot Partner of the Year 2019

28 januari 2020
Esther Kolpa

Xerox erkent Xtandit al jarenlang als gewaardeerde partner door het toekennen van awards. Tijdens de jaarlijkse kick-off op donderdag 23 januari 2020 mocht Xtandit met trots opnieuw de Xerox Partner of the Year Award in ontvangst nemen.

Deze award is wederom een prachtige bevestiging voor ons als beste partner in Nederland voor Xerox producten. Het innoverende partnership werpt bij onze klantrelaties haar vruchten af. Met een volledige cloud propositie voor printing, scanning, faxen en documentmanagement weten wij onze relaties door heel Europa te ondersteunen met een excellente service.

partner_of_the_year_2019 jo van onsem xerox xtandit
cc

Jo van Onsem, Algemeen Directeur van Xtandit, is verheugd met de prijs; ‘Het is een erkenning van de impact die wij afgelopen jaar hebben neergezet. Samen met Xerox blijven wij zoeken naar de best passende oplossing voor onze klantrelaties. Dit sterke partnership is hiervoor de basis’.

Komende jaren blijven wij streven naar het beste resultaat voor onze klanten. Met een transparante en efficiënte werkwijze willen wij onze relaties inspireren het beste uit hún bedrijfsvoering te halen. Samen zoeken wij continu naar efficiëntieslagen. Het maakt niet uit of het nu gaat om een internationale multinational of een kleinschalige onderneming in Nederland. Het resultaat voor de klant is onze graadmeter van het succes.

partner_of_the_year_2019 xtandit xerox

Johan Peereboom: ‘Idealiter zou je als klant niets hoeven te merken van hoe jouw partners samenwerken. Met Xerox weten wij na een jarenlange samenwerking precies waar we met elkaar aan toe zijn en zo kunnen we onze klanten één aanspreekpunt bieden. Samen streven wij naar het beste resultaat’.

De gezamenlijke reis in ontwikkelingen kent geen einddoel. Elke dag streven wij opnieuw naar steeds weer een nieuwe definitie van succes.