Woerden vestiging Xtandit
NIEUWS

Photizo Group benoemt Xtandit tot leider in Managed Print Services

Photizo Group heeft Xtandit uitgeroepen als leider in Managed Print Services (MPS). We zijn daarmee een van de dertien onafhankelijke MPS-aanbieders die Photizo Group heeft geselecteerd voor de MPS Channel Partners Leaders Index. 

 

Alleen partners die Photizo Group selecteert als de beste van de wereld, worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Leaders Index. Hiermee sluit Xtandit aan bij de wereldwijde selectie leiders in Noord-Amerika, Europa, Afrika en Australië die beheerde print- en documentmanagement diensten leveren. Alle leiders voldoen aan de hoogste industrienormen en aan de 150 key performance indicatoren op het gebied van financiën, performance, service en support.

“We zijn ontzettend trots op deze erkenning voor onze dienstverlening in Managed Print Services”, aldus Edwin Jongsma, onze Commercieel Directeur. "Dit is al de vijfde keer dat we op dit gebied een onderscheiding krijgen. Dat wij deze positie vast weten te houden doet ons goed. Door naast het bieden van goede software-oplossingen, de klant centraal te stellen, zorgen we voor een optimale dienstverlening. Met deze mooie benoeming van Photizo Group op zak, blijven we onze Managed Print Services dienstverlening verder uitbouwen.”

De MPS-leiders tonen niet alleen leiderschap, maar brengen daarnaast actief best practices in de praktijk om meerwaarde te bieden aan de markt en klanten.

Ken Stewart
Practice Director Services Photizo Group

Ken Stewart, Practice Director Services bij Photizo Group over de waarde van de index: “Nu Managed Print Services volwassen is in veel markten, zien we een behoefte aan meetbare best practices en benchmarks die gestoeld zijn op resultaten van erkende leiders in Managed Print Services. De kennis en ervaring van Xtandit bieden ons waardevolle input om in deze behoefte te voorzien. De MPS-leiders tonen niet alleen leiderschap, maar brengen daarnaast actief best practices in de praktijk om meerwaarde te bieden aan de markt en klanten.”