Objectif Lune roept Xtandit uit tot Strategic Alliance Partner of the year 2015
NIEUWS

Objectif Lune roept Xtandit uit tot Strategic Alliance Partner of the year 2015

Tijdens het vijftien-jarig jubileum en kennissessie afgelopen 5 april in Zoetermeer, heeft Objectif Lune de Strategic Alliance Partner Award uitgereikt aan Xtandit. Onze organisatie mocht de prijs in ontvangst nemen voor het aansluiten van de meeste klanten op het nieuwe technologieplatform OL Connect™ voor Customer Communication Management met PlanetPress Connect™.

Ronald Helmerhorst, General Manager Benelux bij Objectif Lune: Het OL Connect-platform is nu vijftien maanden leverbaar. Xtandit heeft zich de nieuwe technologie OL Connect in zeer korte tijd eigen gemaakt. Vervolgens heeft Xtandit de software succesvol ingezet bij haar relaties in diverse branches voor verschillende geautomatiseerde Customer Communication Management-toepassingen. Onder het motto 'neem uw formulieren mee, niet het papier' is ook de mobiele CaptureOnTheGo omarmd door servicebedrijven voor een digitale service-bon op de smartphone of tablet. Door gebruik te maken van krachtige grafische interfaces (WYSIWYG) wordt het toepassen en bewaken van de huisstijl op alle documenten zeer eenvoudig. Documentcreatie is niet langer een ongrijpbaar specialisme en kan breed ingezet worden voor print, e-mail (HTML & PDF), webportaal en tablet met één enkele template. Xtandit heeft laten zien hier haar klanten op de juiste manier in te kunnen adviseren.”

Door gebruik te maken van krachtige grafische interfaces (WYSIWYG) wordt het toepassen en bewaken van de huisstijl op alle documenten zeer eenvoudig.

Ronald Helmerhorst
General Manager Benelux Objectif Lune

Eric Fronik, Verkoop Directeur van Xtandit: "Voor ons is deze award een bevestiging dat wij de innovatieve OL Connect technologie voor Customer Communication Management op een juiste wijze in de markt zetten. Deze award bevestigt onze langetermijn visie om onze klanten met document- en workflowoplossingen te ondersteunen. Wij zijn nu negen jaar op rij succesvol met de softwareoplossingen van Objectif Lune en daar zijn wij trots op!"

OL Connect innovatie

Met de WYSIWYG interfaces van deze innovatieve software kan gepersonaliseerde communicatie gecreëerd worden op basis van HTML5, CSS3 en JavaScript. Het wordt vervolgens automatisch verzonden, zowel digitaal als op papier. Dankzij de gebruiksvriendelijke designer ontwerpmodule hoeft een document maar één keer gemaakt te worden. De communicatie-indeling wordt daarna automatisch aangepast aan het medium. Gebruikers kunnen hierdoor moeiteloos veranderen van communicatiekanaal, bijvoorbeeld van print naar e-mail en van webportaal naar apparaten als smartphone en tablet met een responsieve presentatie op het scherm.

Meer weten over PlanetPress Connect?