Nominatie Channel Awards

channel award stem

Xtandit en Xerox genomineerd voor “Printing Innovator of the year Award” van Dutch IT Channel

Xtandit heeft samen met printing hardware partner Xerox Nederland en software partner Quiver een security app ontwikkeld voor Xerox multifunctionals. Vanwege deze innovatie zijn we genomineerd als kanshebber voor de Printing Innovator of the Year Award van Dutch IT Channel.

Bekijk alle genomineerden en stem direct!

Xerox multifunctionals beschikken over het ConnectKey platform waarop software developers apps kunnen ontwikkelen. Quiver heeft een enterprise software oplossing ontwikkeld rondom file sharing en security. Op basis van geavanceerde encryptietechnologie wordt beveiliging toegevoegd aan een bestand. Dit zorgt ervoor dat de eigenaar van het bestand altijd controle houdt. Elke file (zoals video, afbeeldingen, tekeningen, muziek en e-mails) kan van deze beveiliging worden voorzien.

Xtandit brengt Xerox en Quiver samen in één app voor multifunctionals (MFP’s)

De technologie van Quiver hebben we ingebouwd in een app voor MFP’s. Via het touchscreen van de multifunctional kunnen we vanuit de Quiver app, de beveiliging toevoegen aan te scannen documenten. Met Quiver kunnen dus vanuit de enterprise oplossing alle digitale bestanden beveiligd worden. Vanuit de Quiver MFP app kunnen alle te scannen papieren files beveiligd worden.

Hoe helpen we de zwakste schakel, de mens, in het beveiligen van data?

Bedrijven investeren over het algemeen hun ICT-budget voor security in het tegenhouden van indringers die van buitenaf het netwerk willen binnendringen. Echter, het grootste risico vormt de informatie die van binnen naar buiten wordt gedeeld. De mens is daarbij de zwakste schakel.

Een gequiverde file is altijd, any place, any time en any device beveiligd

Quiver kan multidisciplinair een file beveiligen:

Geolocatie: De file kan alleen geopend worden op een aangegeven geolocatie. Dit kan een hoofdkantoor, thuislocatie of een geozone zijn (zoals bijvoorbeeld Nederland), zodat de data niet de grens kan passeren.

Timebox :De file kan geopend worden voor een beperkte tijd duur. Deze functie is handig voor projecten, cases, overnames of korte transacties. De tijd kan ingesteld worden op minuten, uren, dagen, weken en maanden.

Printen: Met deze beveiligingsoptie kan de file niet worden geprint.

Printscreen: Er kan geen printscreen gemaakt worden van de file (op zowel desktop en laptop, als mobile device). Optioneel is het zelfs mogelijk om het fotograferen van een file op het scherm te blokkeren.

Revoke, unshare en edit: De file kan worden teruggetrokken of het openen kan worden geblokkeerd. De file kan niet verder met een ander worden gedeeld. Deze optie kan ook zo worden ingesteld dat de file alleen binnen het eigen e-mailnetwerk gedeeld kan worden en niet daarbuiten. Het wijzigen van de file kan worden geblokkeerd. Met de revoke functie is het eindelijk ook mogelijk om een e-mail met bijlagen terug te trekken. De ontvanger heeft dan geen toegang meer tot het e-mailbericht en de bijlagen.

Inzicht in het totale informatie management

Quiver biedt ook compliance en audit trail functionaliteit. De eigenaar van de file ziet alle acties die anderen op de file toepassen; ook de acties die niet zijn toegestaan. De administrator kan rapportages van alle acties en gebruikers inzien en zodoende de beveiliging monitoren. Als extraatje bieden de rapportages ook inzicht in het totale informatie management van een bedrijf of organisatie.

Quiver koppelt met de standaarden voor file storage en sharing

Binnen veel bedrijven is er een policy dat medewerkers geen bedrijfsinformatie mogen opslaan in “bring your own” applicaties als Dropbox, Box en Google Drive. Met Quiver kan deze policy worden versoepeld omdat ongeacht waar de file is opgeslagen de encryptiebeveiliging altijd meereist met de file. Zo blijft de eigenaar dus altijd grip houden op de informatie. Quiver koppelt daarom met alle wereldstandaarden voor file storage en file sharing.

Beschikbaar vanaf maart 2017

Deze unieke encryptiebeveiliging voor scannen is beschikbaar vanaf maart 2017 voor alle Xerox multifunctionals met ConnectKey-functionaliteit.

Vind jij de Quiver app ook innovatief?

Breng dan je stem op ons uit

Stemmen kan tot en met 6 januari 2017. Alvast hartelijk bedankt voor je stem op Xtandit en Xerox voor de Printing Innovator of the Year Award!

Stem nu!
channel award stem