NIEUWS

Grootste productintroductie ooit van Xerox vergroot onze marktkansen

april 2017 – Door de introductie van het nieuwe Xerox ConnectKey-portfolio krijgen de mogelijkheid om nieuwe markten te betreden. Xerox heeft traditionele printers getransformeerd tot slimme, verbonden werkplekassistenten die inspringen op de steeds veranderende behoeften van het moderne bedrijfsleven.

Gepersonaliseerde workflows, één knop voor toegang tot de cloud en meerdere beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat de nieuwe Xerox AltaLink en Xerox VersaLink productseries aantrekkelijker worden voor onze klanten.

"In een MKB-markt waar de manier van werken volledig verandert, hebben onze internationale channel partners de allerbeste technologie, software en diensten nodig. Deze productintroductie helpt ons bij het beantwoorden van onze klantvragen," aldus Bob Bron, Algemeen Directeur van Xtandit. Deze productintroductie weerspiegelt de voortdurende innovatie en toonaangevende productontwikkeling van Xerox.

Nieuwe AltaLink en VersaLink-series bieden nieuwe kansen

Binnen de serie vallen multifunctionele printers (MFP’s) die geschikt zijn voor managed print services, gecombineerd met oplossingen voor workflow-automatisering. De twaalf A4- en zeventien A3-apparaten, die zowel in kleur als monochroom verkrijgbaar zijn, bieden snelheden tot 90 pagina's per minuut en zijn allemaal uitgerust met ConnectKey. Dit zorgt voor een krachtige combinatie van technologie en software voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en werkgroepen binnen grote ondernemingen.

Al deze machines beschikken over een nieuw touchscreen dat simpel en logisch in elkaar steekt en veel lijkt op een smartphone of tablet. De echte verandering is dus de gebruikservaring die op deze manier geboden wordt.

Apps

Uniek voor de nieuwe Connectkey producten zijn de mogelijkheden om zelf nieuwe applicaties te bouwen. Met deze technologie kunnen we door middel van apps beter de hedendaagse markvraag beantwoorden. Dit zijn geen standaard apps van Xerox maar apps die wij zelf ontwikkeld hebben.

“Alle MKB-bedrijven en grote ondernemingen worden in het streven naar digitale transformatie met steeds meer uiteenlopende uitdagingen geconfronteerd,” aldus Eric Fronik, verkoop directeur bij Xtandit. “Toch zijn al onze klanten die digitalisering werkelijkheid willen laten worden, op zoek naar oplossingen die complexiteit verminderen en inzetbaarheid vergroten. Een goed voorbeeld is de regelgeving omtrent naleving van de Europese algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit stimuleert klanten te investeren in oplossingen waarmee het mogelijk is om hun digitale gegevens te beveiligen. Dit wordt mogelijk gemaakt met de nieuwe ConnectKey-versie en het Personal Application Builder (PAB)-platform van Xerox.

Samen met onze softwarepartner Quiver, een Nederlandse softwareontwikkelaar gespecialiseerd in encryptiemechanismen en oplossingen voor het delen van bestanden, hebben we een unieke MFP-app gebouwd. Hiermee kunnen klanten hun documenten scannen met beveiligingsinstellingen op basis van geo-locatie en timebox-connectie. Daarnaast zijn er instellingen die voorkomen dat de ontvanger van de scans de bestanden kan afdrukken, bewerken of opnieuw kan delen. Dit is alles maakt onze aanbieding uniek en onderscheidt zich van de concurrentie. Zo kunnen wij onze aanbieding uniek maken voor de eindklant met een duidelijke meerwaarde.”

Beschikbaarheid

De 29 AltaLink en VersaLink printers en MFP’s zijn in het tweede kwartaal beschikbaar.