even voorstellen xtandit
NIEUWS

Even voorstellen: Jo Van Onsem, nieuwe algemeen directeur Xtandit

Per 1 juli jl. heeft Xtandit een nieuwe algemeen directeur. Jo Van Onsem heeft het stokje overgenomen van Bob Bron, die na ruim 7 jaar onze organisatie verlaat.

Carrière

Van Onsem was hiervoor werkzaam als President van de Conduent International Transportation and Government Group (ITG). Daarnaast heeft hij een rijke historie bij Xerox, waar hij in 1987 zijn succesvolle carrière begon als verkoper in België. Hij vervulde vervolgens diverse sales, marketing en management rollen. Wij zijn trots op het feit dat hij nationaal en internationaal meerdere directiefuncties heeft bekleed en die ervaring nu met zich meebrengt naar Xtandit. 

Van Onsem: „Na meer dan 30 jaar dienst in de wereld van de grote mondiale ondernemingen is het tijd voor een nieuw zakelijk hoofdstuk. Mijn professionele ambities gingen al geruime tijd uit naar het meer lokale ondernemerschap en met de instap in Xtandit worden deze realiteit. De interactie met klanten en medewerkers bij het verwezenlijken van een maatschappelijk verantwoord groeimodel voor onze onderneming, is mijn doelstelling. We gaan ervoor.“

Afscheid Bob Bron

Uiteraard staan we graag stil bij het vertrek van Bob Bron. Hij heeft Xtandit in 7 jaar tijd getransformeerd tot een professionele dienstverlenende organisatie, met vele mooie onderscheidingen voor onder andere onze Managed Print Services propositie en operations. We bedanken Bob voor zijn betrokkenheid en gedrevenheid en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.