Epson ziet Xtandit als ideale partner
NIEUWS

Epson ziet Xtandit als ideale partner

09 oktober 2014
Andre van Zweden

Woerden, 9 oktober 2012 - Om klanten het beste te kunnen bieden op het gebied van grootformaat printing heeft Xtandit een samenwerking gesloten met Epson. Eric Fronik, verkoop directeur van Xtandit geeft de volgende redenen voor de samenwerking: “de Piezo technologie die onze klanten de hoogst mogelijk afdrukkwaliteit biedt, de service gerichtheid van de medewerkers van Epson en de zeer goed georganiseerde support processen. Dit betekend voor onze klanten op het gebied van grootformaat de beste kwaliteit kunnen bieden die ze van ons verlangen”. Oscar van der Wilde, County Manager ziet Xtandit dan ook als ideale partner. Zo zegt hij “Xtandit is een bedrijf waar mensen werken, die de kennis hebben, de know-how hebben en die onze producten in hun segmenten op een bijzonder goede manier kunnen adviseren”.

Xtandit heeft op zijn beurt de juiste professionals aan boord om klanten goed te kunnen adviseren. Herman van der Haar werkte twaalf en een half jaar bij Epson voordat hij bij Xtandit in dienst kwam. Herman ziet vele overeenkomsten in de filisofie tussen Epson en Xtandit. Oog voor kwaliteit, goede producten, slimme oplossingen, sterke after sales en hoogwaardige service.

Bekijk hieronder het volledige interview met Oscar van der Wilde en Herman van der Haar en reclame fotograaf Hans van Ommeren.