NIEUWS

EFI benoemt Xtandit tot Fiery Platinum Partner 2016

Wij zijn trots u te vertellen dat Xtandit door EFI (Electronics for Imaging) benoemd is tot Fiery Platinum Partner 2016. EFI biedt wereldwijd producten, technologie en diensten die de transformatie van analoog naar digital imaging ondersteunen. De EFI-oplossingen spelen met name in de grafische sector een belangrijke rol om de kwaliteit en productiviteit van (Xerox) printers verder te optimaliseren. Het kennisniveau van Xtandit op het gebied van digital imaging en de bijbehorende omzetresultaten waren doorslaggevend voor EFI om Xtandit te belonen met een Platinum Partner Award. Met het partnership kan Xtandit trainingen geven over EFI.

Ivo Bakker, Sales Manager bij Xtandit: “Dit partnership is voor Xtandit een belangrijke erkenning van onze continue investeringen in het kennisniveau van onze analisten. Onze volgende stap is kennisdeling door middel van seminars en trainingen. Daarmee willen wij dit partnership en onze klantrelaties verder uitbouwen.”

Geert Lenvain, Senior Sales Development Manager bij EFI: “Wij zijn verheugd dat we Xtandit tot Fiery Platinum Partner kunnen benoemen. We werken al nauw samen in het uitwerken van klantoplossingen, implementaties en opleidingstrajecten. Met dit Platinum partnership willen we onze samenwerking graag naar een nog hoger niveau brengen. Uiteindelijk streven we ernaar dat klanten die een Xerox- en EFI-oplossing willen, onmiddellijk aan Xtandit denken.”

Wilt u meer weten over onze producten en dienstverlening voor de grafische branche? Breng dan een bezoek aan www.grafischehanden.nl