Integratie applicaties printer

Integratie applicaties

Integreer met jouw applicaties en IT netwerkomgeving

Zijn al jouw applicaties al met elkaar geïntegreerd? De groei van cloud-applicaties neemt exponentieel toe. Waar je vroeger een vaste PC met een enternetkabel had, werk je tegenwoordig in de cloud vanaf mobiele devices.

De digitalisering zou je leven gemakkelijker moeten maken. Echter, in dit stadium betekent het vaak juist meer complexiteit. Documenten zoeken de weg tussen analoog en digitaal. Hoe integreer je jouw papieren flows met digitale tools?

Als digitale werkstromen jouw printinfrastructuur raken

De eenvoud van mobiele devices verwachten medewerkers ook van de printinfrastructuur. Naadloze integraties met applicaties en single sign-on wordt vanzelfsprekend gevonden. Waar je ook bent of van welk device je ook print/scant/kopieert; een veilige en efficiënte integratie is de norm.

Mogelijke uitdagingen bij integratie van jouw printer met applicaties en het IT landschap

Standaardisatie. Het aantal en de verscheidenheid aan mobiele apparaten en printers kan verwarring veroorzaken over wat wel en niet werkt (bijvoorbeeld: "Heb ik AirPrint nodig om dit te laten werken?", "Hoe moet ik afdrukken vanaf een Chromebook?"

Productiviteit. De cloud-applicatie je gebruikt, mag niet betekenen dat gebruikers een omslachtig proces inzetten (bijvoorbeeld een Dropbox-bestand naar hun bureaublad e-mailen).

Vertrouwelijkheid. Je wilt niet dat mensen documenten in printerladen achterlaten, omdat ze vergeten zijn ze op te halen.

Beveiliging en ondersteuning. De installatie van ongeautoriseerde cloud- en mobiele print-apps kan de beveiliging van jouw netwerk in gevaar brengen of het aantal IT-service calls verhogen.

Belangrijke uitdagingen. Je kunt ze dus beter van te voren aanpakken, zodat ze later geen probleem vormen. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om het aan te pakken.

Integreer jouw printer met cloud-applicaties en het IT-landschap

Realiseer de vrijheid en het gemak, en verbeter de beveiliging. Voor repetitieve processen zoals het afhandelen van facturen, kun je een digitale workflow uitbreiden door de koppeling met jouw MFP. Je kunt bijvoorbeeld direct scannen naar de juiste cloud-applicatie.

xerox_mobile_app

Beheer jouw printinfrastructuur in de cloud

Als al jouw applicaties in de cloud draaien, waarom de printinfrastructuur nog niet? De cloud first strategy komt pas echt tot zijn recht, door ook dit beheer uit handen te geven. Bovendien zijn er zo directe koppelingen mogelijk met cloud-applicaties, en verhoog je de veiligheid en het gebruiksgemak.

xerox-workplace-solutions-xtandit

Thema's binnen integraties

De technologie is er klaar voor

Print en scan jobs kunnen gemakkeliijk en veilig beheerd worden. Waar de afdruk taak ook vandaan komt. Wist je dat je zelfs via jouw mobiel device kunt printen, scannen én kopieren? Ontdek alles over het nieuwe printen. 

Lees meer
xerox_workplace_apps_xtandit

Klaar om de stap te maken?

Neem contact met ons op en wij bellen je binnen een werkdag terug.

Onze integratie oplossingen