xtandit_integrate_together

Integrate Together

Jouw partner in digitale transformatie

Werk je nog veel met papieren documenten? Of werkt jouw organisatie al volledig digitaal, maar zijn documenten niet altijd eenvoudig en veilig beschikbaar? Staan documenten opgeslagen in allerlei verschillende applicaties? 

Waar je ook staat in de digitale transformatie, Xtandit helpt je om alle documentprocessen helder, toegankelijk en veilig te stroomlijnen. We integreren applicaties, nemen beheer uit handen en zorgen ervoor dat documenten altijd veilig beschikbaar zijn.

Ons geheim: Wij zijn altijd dichtbij!

Juist in deze tijd, waarin je te maken hebt met allerlei verschillende applicaties en systemen, heb je behoefte aan 1 plek waar je al je vragen kwijt kunt. Daarom hebben wij een uitstekend bereikbare servicedesk, met echte, kundige mensen. Gewoon in Nederland.  1 plek voor al je vragen, via het kanaal van jouw keuze. Zo weten we zeker dat we je altijd snel en goed kunnen helpen! 

Ontdek ons team
ons_geheim_onze_mensen

Eenvoud in het applicatie landschap

In het informatietijdperk ontwikkelen applicaties in een rap tempo. Data en documenten staan versnipperd in business apps zoals Microsoft Onedrive, Sharepoint, Navision. Breng eenvoud terug in de weerwar aan applicaties. Integratie is de sleutel tot veilig en efficient werken, met oog op de toekomst.

Lees meer
applicatie_landschap