HP Office Pink Ream papier

Wij vragen aandacht voor borstkanker

Borstkanker is in Europa de meest voorkomende vorm van kanker onder vrouwen boven de 35 jaar. Elk jaar krijgen bijna een half miljoen vrouwen de diagnose. Hoewel de behandelmogelijkheden de afgelopen decennia steeds beter zijn geworden, sterven er nog steeds meer dan 100.000 vrouwen per jaar aan de gevolgen van deze ziekte.

Daarom houden HP en Xtandit een actie met HP Office Pink Ream papier. Wij vragen hiermee aandacht voor borstkanker. Voor iedere aankoop van HP Office Pink Ream papier in de maanden september, oktober en november doneren wij € 0,10 per verkocht pak aan KWF Kankerbestrijding.

Speciaal voor HP machines

Het HP Office Pink Ream papier is speciaal geschikt voor gebruik met HP printers en multifunctionals. Het papier beschikt over de bijzondere ColorLok technologie waarmee je het beste uit de printers in de organisatie haalt. Zo zorgt het papier voor een hogere printkwaliteit met rijkere kleuren en droogt de inkt sneller.

HP Office Pink Ream papier

1 doos (5 pakken) HP Office Pink Ream Papier

€ 3,13 per pak

Halve pallet (120 pakken) HP Office Pink Ream Papier

€ 3,07 per pak

1 pallet (240 pakken) HP Office Pink Ream Papier

€ 3,00 per pak

display hp pink ream papier

Bestel nu

Help ons zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Bestel HP Office Pink Ream papier. Bel ons of vul het online bestelformulier in.

Bel ons op 050-3176688

 

Doos HP Pink Ream papier