Xtandit, jouw partner in print en document solutions

Xtandit helpt klanten sinds 1989 met hun uitdagingen rondom print- en documentprocessen. Waar van oudsher de printer centraal stond, ligt de focus tegenwoordig op de gehele levenscyclus van een document: van creatie tot vernietiging en zowel analoog als digitaal. Naast betrouwbare bedrijfsprinters, scanners, papiervernietigers en productieprinters kun je bij Xtandit dan ook terecht voor softwareoplossingen en vraagstukken op het gebied van documentbeheer.

Onze consultants denken proactief met je mee en helpen je het beste uit jouw werkomgeving te halen. Dit doen we door jou zo goed mogelijk te adviseren over documentoplossingen, waardoor bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund met oog voor mens en milieu. Zo kan jouw organisatie zich focussen op wat zij het beste doet: haar core business!

Laat je inspireren door de kennisbank

Als business partner willen wij jou helpen het beste uit je print- en documentprocessen te halen en dat begint bij het opdoen van kennis. In onze kennisbank vind je daarom achtergrondinformatie over belangrijke thema's zoals databeveiliging, digitaal archiveren, het nieuwe printen en procesoptimalisatie. Welk thema speelt er bij jouw organisatie? Kies een thema en je vindt relevante whitepapers, checklists, blogs, webinars en tools die je helpen jouw vraagstuk uit te pluizen.

Direct naar de kennisbank

De nieuwste blogs

Wij denken in mogelijkheden

Onze filosofie is dat de businessbehoeften leidend moet zijn en niet de technische (on)mogelijkheden van systemen. Technologie moet ondersteunend zijn om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren, zowel op korte als op lange termijn. Daarom helpen we onze klanten graag deze uitdaging aan te gaan. Want het is niet alleen de technologie, maar de gehele manier van werken en communiceren die binnen bedrijven continu verandert. Wij begrijpen dat dat best lastig is!

Managed Print Services

Managed Print Services neemt alle zorgen over het printerpark uit handen, ongeacht het merk. Zowel nationaal als internationaal. We optimaliseren je printprocessen en zorgen dat je over de meest efficiënte en rendabele oplossing kunt beschikken.

Lees meer over MPS
Xtandit Managed Print Services

Managed Document Services

Met Managed Document Services nemen wij jouw huidige documentstromen eens goed onder de loep. Zo blijkt dikwijls dat vooral bij complexe werkprocessen de aandacht voor documentenstromen verslapt. Een efficiënte werkwijze levert in deze tijden echter een significante bijdrage aan het verstevigen van de concurrentiepositie. Onze softwareoplossingen zetten we hier optimaal voor in.

Lees meer over MDS
Managed document sevices xtandit

Managed Supplies Services

Met Managed Supplies Services nemen we jou het cartridge-beheer voor je desktop printers uit handen. En dat merkonafhankelijk. Het verbruik van cartridges wordt door ons op afstand gemonitord, zodat we precies op het juiste moment de benodigde cartridge naar de juiste locatie kunnen sturen. Dat scheelt jou een hoop regelwerk en stress.

Lees meer over MSS
xtandit managed supplies services

Managed IT Services

Organisaties willen IT altijd op dezelfde manier beschikbaar hebben. Het moet gewoonweg werken en jij moet er te allen tijde op kunnen vertrouwen. Met onze Managed IT Services ben jij verzekerd van een flexibele, geautomatiseerde werkplek, een back-up systeem waarop je kunt vertrouwen en goede uitwijkmogelijkheden bij calamiteiten zoals brand.

Lees meer over MIS
managed it services

In de loop der jaren hebben wij met tal van klanten een unieke band opgebouwd op basis van vertrouwen. En wie er nu ook centraal staat, volgens mij is het de relatie tussen de klant en ons die het verschil maakt."

Bob Bron
Algemeen Directeur Xtandit

Onze mensen staan voor je klaar

Leer de mensen achter Xtandit kennen, die samen met jou iedere dag het verschil maken. 

Bekijk onze medewerkers
xtandit medewerkers