Kodak i2900 Scanner

Dat een robuuste scanner niet groot hoeft te zijn, laat Kodak Alaris zien met de i2900 scanner. Het is een robuuste A4 desktop scanner met een ingebouwde flatbed scanner. Het apparaat is zonder problemen in te zetten voor flinke scanopdrachten. De scanner helpt organisaties op allerlei manieren slimmer te werken, bijvoorbeeld doordat het apparaat beschikt over Perfect Page scantechnologie.

Download de brochure
kodak i2900 scanner Xtandit

Lagere belasting pc’s met de Kodak Perfect Page-scantechnologie

Wel direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties, maar zonder ingewikkelde, belastende beeldbewerkingstechnologie software: dat is Kodak Perfect Page-scantechnologie. Hier worden IT-afdelingen blij van. De pc’s van gebruikers hoeven namelijk niet meer te beschikken over een razendsnelle processor (die in de meeste gevallen verder nergens voor nodig is). Deze pc’s zijn makkelijker te beheren en kosten minder. De Kodak Perfect Page-scantechnologie is standaard geïntegreerd in de Kodak Alaris i1190E scanner.

Functies van de Kodak i2900 scanner

Ingebouwde book-edge flatbed scanner

Naast ‘gewone papieren’ kunnen ook bijzondere documenten als rijbewijzen worden gescand met behulp van de ingebouwde flatbed scanner. Deze is speciaal ontworpen om alle ‘afwijkende’ documenten te scannen Of het nu gaat om boeken, paspoorten, folders of kwetsbare documenten, de i2900 scant alle documenten in een handomdraai.

Speciale uitgang voor grote documenten

Bij traditionele scanners ontstaan er nog al eens problemen wanneer er langere of dikkere documenten gescand worden. Met de i2900 scanner hebben gebruikers geen last van dit soort problemen.   

Klein maar krachtig

De scanner is robuust maar ook compact ontworpen. Het apparaat is geschikt voor een stevige scan-uitdaging, maar laat dat niet zien in omvang.   

Meer papier in de lade

De invoerlade heeft een capaciteit van 250 vellen. Dit zorgt ervoor dat er grotere batches in één keer geprint kunnen worden of documenten met verschillende afmetingen.

Kodak Smart Touch technologie

Met deze technologie kunnen gebruikers 9 verschillende scantaken uitvoeren met één druk op de knop. Denk bijvoorbeeld aan het scannen naar PDF, het toevoegen van documenten aan e-mails en het verzenden van gescande bestanden naar clouddiensten. 

Specificaties van de Kodak i2900 scanner

Snelheid

Tot 60 pagina’s per minuut bij 200 dpi en 300 dpi

Maximaal scanformaat

215 x 863,6 mm

Aanbevolen dagelijks volume

Tot 10.000 pagina’s per dag (automatische documentdoorvoer)

Connectiviteit

USB 2.0 (compatibel met pc’s die ondersteuning bieden voor USB 3.0) , USB 3.0 inclusief kabel

Energieverbruik

<75 Watt (in gebruik), <4,5 Watt (in slaapstand), <0,5 Watt (uit)

Gewicht

15,8 kg

Beeldscherm

LCD

Vraag direct een offerte aan via het formulier en je wordt binnen één werkdag teruggebeld.

Vraag offerte aan
kodak i2900 scanner series