Kodak i1190E Scanner

Bedrijfstransacties opstarten of afronden is een tijdrovend proces als documenten niet gescand zijn, of niet direct in de juiste web- of bedrijfsapplicaties worden opgeslagen. Dit gaat ten koste van de communicatie met klanten en vertraagd het beslissingsproces. Zonde van het geld en de tijd. Daarom komt Kodak Alaris met de i1190E scanner. Deze desktopscanner is speciaal geschikt voor direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties en doet dat met een snelheid tot maar liefst 40 pagina’s per minuut met extreem hoge nauwkeurigheid.

Download de brochure
Kodak i1190E Xtandit

Lagere belasting pc’s met de Kodak Perfect Page-scantechnologie

Wel direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties, maar zonder ingewikkelde, belastende beeldbewerkingstechnologie software: dat is Kodak Perfect Page-scantechnologie. Hier worden IT-afdelingen blij van. De pc’s van gebruikers hoeven namelijk niet meer te beschikken over een razendsnelle processor (die in de meeste gevallen verder nergens voor nodig is). Deze pc’s zijn makkelijker te beheren en kosten minder. De Kodak Perfect Page-scantechnologie is standaard geïntegreerd in de Kodak Alaris i1190E scanner.

Functies van de Kodak i1190E scanner

De snelle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat bedrijven geen tijd te verliezen hebben. Documenten scannen met één van de vele inefficiënte apparaten die op de markt zijn, zal meer tijd kosten dan het oplevert. Hier volgen een aantal eigenschappen die de i1190E scanner zo bijzonder maken.

Bijzondere documenten

Naast ‘gewone papieren’ kunnen ook bijzondere documenten als rijbewijzen worden gescand. Deze kunnen worden ingevoerd via een speciale houder die aan de scanner bevestigd is. Gebruikers houden hierdoor makkelijk het overzicht wanneer er verschillende mediatypes gescand worden.

Zuinig op documenten met IDP

De i1190E beschikt over Intelligent Document Protection (IDP). Deze technologie zorgt ervoor dat documenten niet kapot gaan wanneer er bijvoorbeeld paperclips of nietjes aan zitten.  

Barcodeherkenning

Bedrijven hoeven geen speciale herkenningssoftware te gebruiken, wat metagegevens kunnen direct in bedrijfstoepassingen worden opgeslagen.  

Meer papier in de lade

De invoerlade heeft een capaciteit van 75 vellen. Dit zorgt ervoor dat er meer klanttransacties in één keer verwerkt kunnen worden.

Kodak Smart Touch technologie

Met deze technologie kunnen gebruikers 9 verschillende scantaken uitvoeren met één druk op de knop. Denk bijvoorbeeld aan het scannen naar PDF, het toevoegen van documenten aan e-mails en het verzenden van gescande bestanden naar clouddiensten.  

Voor wie is deze oplossing interessant?

De functies van de Kodak i1190E maken deze scanner tot een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld hr-dossiers, archiefbeheer en financiële administraties.

De i1190E scanner is een apparaat dat de snelheid van de business bij houdt

Tim Baving
Account Manager Xtandit

Specificaties van de Kodak i1190E scanner

Snelheid

Tot 40 pagina’s per minuut bij 200 dpi en 300 dpi

Aanbevolen dagelijks volume

Tot 5.000 pagina’s

Connectiviteit

USB 2.0 High Speed, USB 3.0 compatible

Energieverbruik

<21 Watt (in gebruik), <0,5 Watt (in slaapstand)

Gewicht

3,2 kg

Vraag direct een offerte aan via het formulier en je wordt binnen één werkdag teruggebeld.

Vraag offerte aan
Kodak i1190E Xtandit

Anderen bekeken ook