zakelijke scanner kopen

Zakelijke scanners

Zakelijke scanners

Wat is een zakelijke scanner?

Met een zakelijke scanner zet je in een handomdraai papieren documenten om in digitale documenten. De gescande documenten kun je printen, bewerken, e-mailen of opslaan in verschillende bestandsformaten.

Welke zakelijke scanners biedt Xtandit?

Xtandit biedt een uitgebreid aanbod van betrouwbare zakelijke scanners van Kodak en Canon. Ieder apparaat heeft zijn eigen kwaliteiten, waardoor er altijd een geschikte machine beschikbaar is voor jouw organisatie.

Neem contact op

Iedere situatie vraagt om een andere zakelijke scanner

Welke scanner je nodig hebt, verschilt per situatie. Zo zijn er scanners die aangesloten zijn op het netwerk, scanners die uitblinken in resolutie en scanners die geschikt zijn voor het digitaliseren van papieren archieven.

1 druk op de knop is genoeg

Met de Kodak Smart Touch technologie kunnen gebruikers 9 verschillende scantaken uitvoeren met één druk op de knop. Denk bijvoorbeeld aan het scannen naar PDF, het toevoegen van documenten aan e-mails en het verzenden van gescande bestanden naar clouddiensten. Dat maakt het werk een stuk eenvoudiger. De Kodak i1190E en de Kodak i2900 beschikken bijvoorbeeld over deze technologie.

Netwerkscanners

Wel direct scannen naar web- en bedrijfsapplicaties, maar zonder ingewikkelde, belastende beeldbewerkingstechnologie software: dat is Kodak Perfect Page-scantechnologie. Hier worden IT-afdelingen blij van. De pc’s van gebruikers hoeven namelijk niet meer te beschikken over een razendsnelle processor (die in de meeste gevallen verder nergens voor nodig is). Deze pc’s zijn makkelijker te beheren en kosten minder. De Kodak Perfect Page-scantechnologie is standaard geïntegreerd in het Kodak Scan Station 710, de Kodak i1190E Scanner en het Kodak Scan Station 500.

De grootste stapel papier

Wil je een flink papieren archief digitaliseren? Dan is het slim om voor een werkpaard te kiezen. De Canon DR-G1130 zwartwit A3 scanner kan bijvoorbeeld zo’n 30.000 scans per dag maken. Van de A4 scanners is de Kodak i2900 kleurenscanner de snelste met 10.000 scans per dag. De scanner die de allergrootste klussen aankan is de Kodak i4850. Deze machine kan tot wel 125.000 scans per dag maken.

Bijzondere documenten scannen

De meeste scanners kunnen ook bijzondere documenten zoals boeken of rijbewijzen scannen, of herkennen barcodes en slaan de documenten daarmee meteen op de juiste plek op. Daarnaast verschillen de scanners ook in de uitvoer van de documenten. De Kodak i2900 beschikt bijvoorbeeld over een speciale uitgang voor grote documenten.

Flatbedscanner: ingebouwd of aansluiten?

De meeste scanners uit ons assortiment zijn documentscanners. Sommige van deze scanners hebben een ingebouwde flatbedscanner (een glasplaat waar je documenten op legt) voor bijzondere documenten als rijbewijzen. Andere scanners hebben de mogelijkheid om er een flatbedscanner op aan te sluiten. Zo is de Canon imageFORMULA DR-G1130 scanner eenvoudig aan te sluiten op een flatbedscanner van Canon. Ook de Kodak 710 is bijvoorbeeld aan te sluiten op een flatbedscanner. De Kodak i2900 beschikt juist weer over een ingebouwde flatbedscanner. Voordat je een keuze maakt voor een nieuwe scanner, is het verstandig te overwegen of je beter kunt gaan voor een apparaat met ingebouwde flatbedscanner of dat je deze later zelf wilt aansluiten.

Scanformaat maximaal A4 - kleur

Scanformaat maximaal A4 - zwart / wit

Scanformaat maximaal A3 - kleur

Scanformaat maximaal A3 - zwart / wit

Waarom een zakelijke scanner kopen via Xtandit?

Persoonlijkheid en betrokkenheid staat bij ons voorop, de wensen van jouw organisatie komen op de eerste plaats. Met ons brede productportfolio kunnen we altijd een product vinden dat aansluit bij dat wat jij nodig hebt op kantoor. Je kunt ons vertrouwen, we hebben vele jaren kennis en ervaring en bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Help mij kiezen

De scanner kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van scanners is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste scanner. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende scanners en het kiezen van de scanner die het beste bij de behoeften van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Xtandit expert panel