Xerox VersaLink C8000 kleurenprinter

Met de Xerox VersaLink C8000 A3 kleurenprinter haal je een betrouwbare printer in huis. Deze machine voert consequent en feilloos zijn taken uit, zodat je efficiënter kunt werken. Dankzij IT-vrije installatiewizards en stapsgewijze configuratieopties kun je probleemloos aan de slag.

Download de specificaties
Xerox C8000 xtandit

Offerte aanvragen

De Xerox VersaLink C8000 kleurenprinter is de opvolger van de Xerox Phaser 7500.

Heb je gevonden wat je zocht? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Functies van de Xerox VersaLink C8000 kleurenprinter

Betaalbaar en betrouwbaar

Alle printers uit de Xerox VersaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd afdrukken, maar ook aan kaartauthenticatie voor toegangscontrole.

Net zo eenvoudig als een smartphone

Het installeren van de Xerox VersaLink C8000 is een peulenschil, waar de IT-afdeling niet aan te pas hoeft te komen. De machine beschikt over een intuïtief 5-inch touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Door apps te installeren op de machine kun je de printer nog beter laten aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Natuurlijk zijn de belangrijkste apps al voor je geïnstalleerd.

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox VersaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android (optioneel: Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, @PrintByXerox en WiFi Direct).

Xerox App Gallery

Installeer eenvoudig apps uit de Xerox App Gallery om nog slimmer en sneller te kunnen werken. Eén van de apps uit de Xerox App Gallery is de Easy Translator Service app, die gescande documenten snel vertaalt in een groot aantal talen.

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie. Ben je op zoek naar een machine zoals de C8000, maar wil je ook kunnen scannen en kopieren? Kijk dan snel bij de multifunctionele printers uit de C8000 serie. Zoek je een multifunctionele zwart-wit printer die lijkt op de machines uit de C8000 serie? Kijk dan eens bij de B8000 serie.

Xerox VersaLink AltaLink

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Ontdek Xerox Connectkey
ConnectKey uitleg video

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

HELP MIJ KIEZEN
expert software 2