Functies van de Xerox WorkCentre 7970

De kosten onder controle houden is niet moeilijk met de 7970. Door gebruiksrechten toe te kennen kun je printfuncties beperken per groep, gebruiker, tijdstip op per applicatie. Ook kun je bijvoorbeeld instellen dat Outlook e-mails automatisch zwartwit worden afgedrukt en Powerpoint presentaties standaard in kleur.

brochure contactformulier

Xerox WorkCentre 7970 Xtandit

De Xerox WorkCentre 7970 Multifunctionele printer

Ben je op zoek naar een multifunctionele A3 kleurenprinter (met een groot touchscreen in kleur) met hoge prestaties, maar waarbij je zelf in kunt stellen wanneer, waar en hoeveel kleur er gebruikt wordt? Met de Xerox WorkCentre 7970 doe je dit snel en eenvoudig.

Eén druk op de knop. Meer is er niet nodig om bestanden naar een USB-stick, mobiele apparaten, een e-mailaccount of het netwerk te scannen. Ook maak je eenvoudig doorzoekbare, beveiligde PDF’s. Dure en tijdrovende software- en middelware-uitbreidingen zijn niet nodig.

Betaalbaarheid en kwaliteit: dat is de Xerox 7970 multifunctional

De Xerox WorkCentre 7970 Multifunctionele kleurenprinter beschikt over ConnectKey. Dit is een handige oplossing die ervoor zorgt dat de print- en scanoplossingen naadloos integreren met cloudtechnologie en mobiele apparaten. Printen en scannen wordt makkelijker, sneller en flexibeler, vanaf iedere locatie.

Kies voor veiligheid

De Xerox WorkCentre 7970 helpt bij het creëren van een beveiligde bedrijfsomgeving. Onbevoegde toegang vermijd je bijvoorbeeld door gebruik te maken van netwerkverificatie. Daarnaast zorgt de WorkCentre 7970 ervoor dat documenten (gescand naar PDF) versleuteld worden en dat dat hele harde schijf versleuteld wordt. In de Audit Log heb je meteen overzicht van de activiteiten op de machine. In de Workcentre 7970 is McAfee technologie standaard geïntegreerd.

Optioneel: Wifi-verbinding

Overal verbinding zonder kabels. Sluit de printer aan op het draadloze netwerk voor nog meer gemak.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Mopria gecertificeerd

Mopria certificatie vereenvoudigd mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar allerlei verschillende printers. Dit geldt natuurlijk ook voor printopdrachten die naar de WorkCentre 7970 kleurenprinters worden verstuurd.

Xerox Mobile Print en meer….

Geen zorgen en gedoe meer rondom printen vanaf mobiele apparaten. Xerox heeft alles in huis om jouw organisatie te verzekeren van veilig en accuraat printen.

Converteer papieren documenten

Scan documenten om een doorzoekbare PDF te creëren (bestaande uit één of meerdere pagina’s). Ook maak je zelf PDF-A documenten volgens de ISO-normen. Archiveren, organiseren en zoeken wordt daarmee zeer eenvoudig.

Single Touch Scanning

Scannen met één druk op de knop. Makkelijker kan niet. Door van tevoren een workflow toe te wijzen aan de Single Touch Scanning knop, wordt het heel eenvoudig om documenten te versturen en te archiveren.

De Xerox WorkCentre 7970 is niet alleen een goede en betaalbare keuze, het is ook een heel duurzaam apparaat

Patrick Heintjes
Account Manager Xtandit

Specificatie van de Xerox WorkCentre 7970 Multifunctionele kleurenprinter

Printsnelheid

Kleur: tot 70 pagina’s per minuut

Zwart-wit: tot 70 pagina’s per minuut

Duty cycle

Tot 300.000 afbeeldingen per maand

Maximale printresolutie

1200 x 2400 beeldkwaliteit

De Xerox WorkCentre 7970 Multifunctionele printer heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Xerox WorkCentre 7970 Multifunctionele printer Xtandit

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Met ConnectKey kunt u mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees meer over Xerox Connectkey