Xerox WorkCentre 6655

Bedrijfsgegevens zijn veilig, het apparaat is makkelijk te bedienen en workflows worden veel efficiënter als je gebruik maakt van de Xerox WorkCentre 6655. Behalve de ingebouwde innovatieve tools, is deze multifunctional compatibel met een scala van softwareoplossingen. Zo kun je er voor zorgen dat het apparaat nog beter aansluit op de behoefte van de organisatie.

Brochure Contactformulier

Xerox WorkCentre 6655 Multifunctionele printer

De Xerox WorkCentre 6655

De printomgeving beheren blijft lastig voor veel organisaties. Hoe zorg je ervoor dat de kosten omlaag gaan? En is de printomgeving wel voldoende beveiligd?

De Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele printer is het antwoord op deze vragen. Deze multifunctional beschikt over een aantal innovatieve tools die printbeheer makkelijker maken en allerlei mogelijkheden bieden om de kosten te drukken.

Werk veilig waar jij dat wilt

De Xerox WorkCentre 6655 heeft allerlei handige standaard functionaliteiten en is daarnaast eenvoudig naar wens uit te breiden met een groot aantal optionele oplossingen.

Print Around

Print Around zorgt ervoor dat opdrachten waarvoor nog iets ontbreekt, automatisch vastgehouden worden. Dit komt bijvoorbeeld voor als het papierformaat afwijkt. Andere opdrachten in de wachtrij worden automatisch eerst verwerkt.

Optioneel: Wifi-verbinding

Overal verbinding zonder kabels. Sluit de printer aan op het draadloze netwerk voor nog meer gemak.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Converteer papieren documenten

Scan documenten om een doorzoekbare PDF te creëren (bestaande uit één of meerdere pagina’s). Ook maak je zelf PDF-A documenten volgens de ISO-normen. Archiveren, organiseren en zoeken wordt daarmee zeer eenvoudig.

Single Touch Scanning

Scannen met één druk op de knop. Makkelijker kan niet. Door van tevoren een workflow toe te wijzen aan de Single Touch Scanning knop, wordt het heel eenvoudig om documenten te versturen en te archiveren.

Mopria gecertificeerd

Mopria certificatie vereenvoudigd mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar allerlei verschillende printers. Dit geldt natuurlijk ook voor printopdrachten die naar WorkCentre 6655 kleurenprinters worden verstuurd.

Wij zochten een partij die daarin met ons mee kon denken en zo kwamen we bij Xtandit uit

MENNO VAN DOORN
ICT MANAGER - VANBREDA

Specificatie van de Xerox WorkCentre 6655Multifunctionele kleurenprinter

Printsnelheid

Max. 35 pagina’s per minuut

Duty cycle

Tot 100.000 afdrukken per maand

Maximale printresolutie

2400 x 600 dpi

De Xerox WorkCentre 6655Multifunctionele kleurenprinter heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Xerox WorkCentre 6655Multifunctionele kleurenprinter Xtandit

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Met ConnectKey kunt u mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees meer over Xerox Connectkey