Xerox WorkCentre 6605

Deze Workcentre is helaas niet meer leverbaar. Als vervanger komt Xerox met de innovatieve Xerox VersaLink C405.

Bekijk de VersaLink C405
Xerox WorkCentre 6605 Xtandit

De Xerox WorkCentre 6605 Multifunctionele printer

Zoek je een A3 kleurenprinter die niet alleen voortreffelijk en opvallend drukwerk levert, maar die je ook helpt om dagelijkse taken efficiënter te laten verlopen? Dan is de Xerox WorkCentre 6605 een schot in de roos.

Eén druk op de knop. Meer is er niet nodig om bestanden naar een USB-stick, mobiele apparaten, een e-mailaccount of het netwerk te scannen. Ook maak je eenvoudig doorzoekbare, beveiligde PDF’s.

Alle taken op één apparaat

De Xerox WorkCentre 6605 is compleet en voegt printen, kopiëren, scannen, faxen en e-mailen samen in één machine. Bediening kan op afstand, vanachter je bureau.

Opvallende beeldkwaliteit

Een printresolutie tot 600 x 600 x 4 dpi (1200 x 1200 verbeterde beeldkwaliteit) zorgt dat je drukwerk helder van kleur is en de aandacht trekt. Dankzij Pantone® gekalibreerde kleursimulaties en Xerox kleurcorrectietechnologie zijn de kleuren consistent en accuraat.

Unieke Xerox EA-toner

De EA-toner van Xerox zorgt voor verbeterde fijne lijnen en tekst. Omdat de smelttemperatuur van de EA-toner lager is dan die van conventionele toners, vermindert het stroomverbruik met 20% en is de CO2-uitstoot tot 35% lager.

Sprekende beelden

Breng je producten tot leven en print je folder in de fotomodus. Afbeeldingen krijgen een levensechte expressie met warme sprankelende kleuren.

Goed beveiligd

Wil je een vertrouwelijk document printen en staat de printer niet op je kamer, gebruik dan Secure Print en geef de printopdracht pas vrij als je bij de multifunctional staat.

Dubbelzijdige doorvoer

De dubbelzijdige automatische originelendoorvoer kan 50 vel tegelijk aan en scant tweezijdig bedrukte originelen voor kopieer-, scan- en faxopdrachten.

Optioneel: Wifi-verbinding

 Sluit de printer aan op het draadloze netwerk en print vanaf elke werkplek, voor nog meer gebruiksgemak.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

De Xerox WorkCentre 6605 helpt je op weg naar de paperless office

Bram Campman
Account Manager Xtandit

Specificaties van de Xerox WorkCentre 6605

WorkCentre 6605 Multifunctionele printer

Printsnelheid

Kleur: tot 35 ppm

Maximale kopieerresolutie

600 x 600 x 4 dpi (tot 1200 x 1200 verbeterde beeldkwaliteit)

Duty cycle

Tot 80.000 pagina’s per maand

Processor

533 MHz

Printgeheugen

512 MB / 1GB

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

HELP MIJ KIEZEN
xtandit expert panel 5