Xerox WorkCentre 5955

De Xerox WorkCentre 5955 is een werkpaard. Eenvoudig te bedienen, printopdrachten die razendsnel afgedrukt worden en ruimte in de papierlades voor 4700 vellen. De toner gaat extra lang mee en de machine is makkelijk te bedienen. Dat betekent minder tussenkomst door de gebruiker. Deze printer doet gewoon waar hij goed in is: printen. Per maand kan de 5955 tot 200.000 pagina’s printen.

brochure contactformulier

Xerox WorkCentre 5955 Multifunctionele printer Xtandit

Xerox WorkCentre 5955 Multifunctionele printer

Ben je op zoek naar een goede zwartwitprinter die snel en betrouwbaar is? Die 55 pagina’s per minuut afdrukt of 200 afbeeldingen scant in een minuut? Die zowel op A4 als A3 kan afdrukken? Een printer die niet alleen print, maar ook verbinding kan maken met mobiele apparaten en voldoet aan de juiste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid? Dan is de Xerox WorkCentre 5955 wellicht een geschikte oplossing voor jouw organisatie.

Veilig, duurzaam en productief

Controle en beheer op afstand

Via het Remote Control Panel bedien je eenvoudig van afstand de gebruikersinterface van elk werkstation. Zo kun je gebruikers helpen van afstand en bijvoorbeeld wijzigingen doen in de machine-instellingen.

Kies voor veiligheid

WorkCentre 5955 is standaard uitgerust met McAfee technologie. Daarmee behoort de Xerox WorkCentre 5955 tot de eerste machine in de branche die zichzelf beschermen tegen mogelijke bedreigingen van buitenaf. Deze beveiliging helpt u om ervoor te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de geldende regelgeving.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Optioneel: Wifi-verbinding

Overal verbinding zonder kabels. Sluit de printer aan op het draadloze netwerk voor nog meer gemak.

Single Touch Scanning

Scannen met één druk op de knop. Makkelijker kan niet. Door van tevoren een workflow toe te wijzen aan de Single Touch Scanning knop, wordt het heel eenvoudig om documenten te versturen en te archiveren.

Xerox Mobile Print

Met Xerox Mobile print kun je vanaf mobiele apparaten veilig printen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Duurzame keuze

De Xerox WorkCentre komt in de spaarstand als de machine op standby staat. Het apparaat voldoet ook aan de EU-richtlijn RoHS (Restriction of Hazardous Substances), Environmental Choice en voldoet minimaal aan ENERGY STAR v2.0. Gebruikers of beheerders kunnen zelf kiezen voor extra milieuvriendelijke instellingen in het menu. Met Earth Smart printerdriverinstellingen kunnen de meest duurzame printopties ingesteld worden.

Los van dat het hele leuke mensen zijn om mee samen te werken denken ze ook echt met ons mee.

RENATE KOERS
COMMUNICATIE ADVISEUR - HELEN DOWLING INSTITUUT

Specificaties van de Xerox WorkCentre 5955 multifunctionele printer

Printsnelheid

Max. 55 pagina’s per minuut (zwartwit, A4)

Max. 31 pagina’s per minuut (zwartwit, A3)

Duty cycle

Tot 200.000 afdrukken per maand

Maximale printresolutie

1200 x 1200 dpi

Maximale kopieerresolutie

600 x 600 dpi

Aansluitingen

10/100/1000Base-T Ethernet, High-Speed USB 2.0 direct print, optionele Wi-Fi (met Kit voor draadloze verbindingen)

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties.

Vraag offerte aan
Xerox WorkCentre  5955  5945 Xtandit

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Met ConnectKey kunt u mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees meer over Xerox Connectkey