Xerox WorkCentre 5325/5330/5335

Deze printer is helaas niet meer leverbaar. Als vervanger komt Xerox met de innovatieve Xerox VersaLink B7000.

VersaLink B7000 serie

Xerox WorkCentre 5325 Multifunctionele printer Xtandit

De Xerox WorkCentre 5300 serie

Ben je op zoek naar een manier om de dagelijkse processen binnen je organisatie te optimaliseren? Wil je de productiviteit verbeteren en de kosten verlagen en op een eenvoudige manier dagelijks terugkerende taken automatiseren? Dan kunnen de multifunctionals uit de Xerox Workcentre 5300-serie een goede oplossing voor je zijn.

Kies het model dat precies past bij de capaciteit die je nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel.

Vind documenten altijd terug met de Xerox 5235 Multifunctional

Documenten digitaal archiveren is efficiënter dan fysieke opslag. Gebruik de WorkCentre 5300 om papieren documenten om te zetten in een doorzoekbare PDF, zodat ze altijd vindbaar zijn.

Voorkom papierverspilling

Per applicatie kunnen documenten heel verschillend uit de printer komen. Soms vergt het een paar keer proberen voordat je de juiste pagina-instelling hebt gevonden. Voorkom papierverspilling en stel de printinstelling per applicatie alvast in.

Gegevens veilig

De Xerox WorkCentre 5325 zorgt dat vertrouwelijke gegevens niet in verkeerde handen vallen. Sla PDF’s op met een wachtwoord. En zorg met de Secure Print-functie dat documenten pas worden geprint als de eigenaar bij de printer staat en de opdracht vrij geeft.

Standaard dubbelzijdig

Met dubbelzijdig printen verlaag je het papierverbruik en bespaar je kosten.

Lager energieverbruik

De WorkCentre 5300-serie verbruikt minder energie door toonaangevende technologieën, zoals de gepatenteerde EA-toner die bij lagere temperatuur smelt en de LED-scantechniek die het energieverbruik met 1/3 vermindert ten opzichte van conventionele xenonlampen. De serie voldoet aan de ENERGY STAR-eisen voor energieverbruik.

Veiligheid verzekerd

Zorgen maken over de veiligheid van uw machine is onnodig. De WorkCentre 5300-serie is volledig gecertificeerd conform de ISO 15408-norm (Common Criteria) en voldoet daarmee aan strenge eisen rondom de beveiliging.

Intuïtief aanraakscherm

De bediening van de WorkCentre 5300 Multifunctionals is makkelijk dankzij het innovatieve aanraakscherm, het intuïtieve navigatiesysteem en de duidelijke grote pictogrammen.

Uitgebreiding naar behoefte

De WorkCentre 5300 modellen wordt standaard als A3-kopieermachine geleverd, maar kunnen worden uitgebreid met print-, scan- en faxmogelijkheden om de productiviteit van je organisatie te verhogen. Voeg ook naar behoefte modules toe, zoals een dubbele hogecapaciteitslade voor 2000 vel of een Office Finisher voor nieten als je bijvoorbeeld vaak brochures maakt.

De Xerox WorkCentre 5300 serie helpt efficiënter werken

Joey van Gulik
Account Manager Xtandit

Specificaties van de Xerox WorkCentre 5300 serie

WorkCentre 5325 Multifunctionele printer

Printsnelheid

Zwart-wit: tot 25 pagina’s per minuut

Maximale kopieerresolutie

600 x 600 dpi

Duty cycle

Tot 100.000 pagina’s per maand

WorkCentre 5330 Multifunctionele printer

Printsnelheid

Zwart-wit: tot 30 pagina’s per minuut

Maximale kopieerresolutie

600 x 600 dpi

Duty cycle

Tot 125.000 pagina’s per maand

WorkCentre 5335 Multifunctionele printer

Printsnelheid

Zwart-wit: tot 35pagina’s per minuut

Maximale kopieerresolutie

600 x 600 dpi

Duty cycle

Tot 150.000 pagina’s per maand

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

HELP MIJ KIEZEN
experts Xtandit