Xerox WorkCentre 4265

Kopiëren, printen, scannen, e-mailen. De Xerox WorkCentre 4265 Multifunctionele printer kan het allemaal. Stel ook eenvoudig workflows in voor het scannen en verwerken van documenten. De 4265 is bijvoorbeeld eenvoudig uit te breiden met een papierlade voor 500 vellen en een optie om te nieten op één positie.

brochure contactformulier

Xerox WorkCentre 4265 Multifunctionele printer Xtandit

De Xerox WorkCentre 4265

Ben je op zoek naar een monochrome multifunctionele printer (inclusief 7 inch touchscreen in kleur) voor op kantoor die helpt om de dagelijkse communicatie op kantoor in goede banen te leiden? Dan is de Xerox WorkCentre 4265 wellicht een geschikte oplossing voor jouw organisatie.

De 4265 bespaart ruimte en verbruikt weinig energie, maar is tegelijkertijd toch heel snel. Met de 4265 multifunctionele zwartwitprinter is de tijd van wachten voorbij.

Veilig en duurzaam printen is nog nooit zo snel geweest

De Xerox WorkCentre 4265 heeft allerlei handige standaard functionaliteiten en is daarnaast eenvoudig naar wens uit te breiden met een groot aantal optionele oplossingen.

Print Around

Print Around zorgt ervoor dat opdrachten waarvoor nog iets ontbreekt, automatisch vastgehouden worden. Dit komt bijvoorbeeld voor als het papierformaat afwijkt. Andere opdrachten in de wachtrij worden automatisch eerst verwerkt.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Xerox Print Service Plug-in voor Android

Nee, je hoeft geen drivers of apps van andere aanbieders te installeren. Met de Xerox Print Service Plug-in voor Android stuur je direct printopdrachten naar veel verschillende Xerox printers en MFP’s.

Xerox Mobile Link App

Met deze app breng je eenvoudig een verbinding tot stand tussen de multifunctional en een smart device. E-mailen, scannen en faxen doe je voortaan dus direct vanaf je smartphone of tablet.

Converteer papieren documenten

Scan documenten om een doorzoekbare PDF te creëren (bestaande uit één of meerdere pagina’s). Ook maak je zelf PDF-A documenten volgens de ISO-normen. Archiveren, organiseren en zoeken wordt daarmee zeer eenvoudig.

Single Touch Scanning

Scannen met één druk op de knop. Makkelijker kan niet. Door van tevoren een workflow toe te wijzen aan de Single Touch Scanning knop, wordt het heel eenvoudig om documenten te versturen en te archiveren.

Specificaties van de Xerox WorkCentre 4265 Multifunctionele printer

Printsnelheid

Max. 53 pagina’s per minuut (zwartwit)

Duty cycle

Tot 250.000 afdrukken per maand

Maximale printresolutie

1200 x 1200 verbeterde beeldkwaliteit

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan

De Xerox WorkCentre 4265 Multifunctionele printer heeft diverse specificaties. Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Xerox WorkCentre 4265 Multifunctionele printer Xtandit

Optioneel

De Xerox WorkCentre 4265 biedt een scala aan optionele oplossingen die ervoor zorgen dat organisaties nog slimmer kunnen werken. Hier volgt een selectie.

Xerox Mobile Print en meer….

Geen zorgen en gedoe meer rondom printen vanaf mobiele apparaten. Xerox heeft alles in huis om jouw organisatie te verzekeren van veilig en accuraat printen.

Mopria

Mopria certificatie vereenvoudigd mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar allerlei verschillende printers. Dit geldt natuurlijk ook voor printopdrachten die naar WorkCentre 4265 monochrome printers worden verstuurd.

Xerox PrintSafe Software

Beveilig documenten met de PrintSafe Software van Xerox.

Xerox Scan to PC Desktop Professional

Laat de scan workflow vloeiend verlopen. Werk sneller en efficiënter.

Xtandit heeft ons eigenlijk bewust gemaakt van de mogelijkheden.

BERRY OOSTERBAAN
CALCO IT