Xerox WorkCentre 3655

Deze zwartwitprinter biedt veel mogelijkheden. Standaard is de machine uitgerust met functies om te kopiëren, e-mailen, printen en scannen. Met deze machine print je verantwoord, de printerdriver van de Workcentre 3655 is standaard ingesteld op dubbelzijdig printen. Met N-up print je zelfs meerdere pagina’s op één vel.

brochure contactformulier

Xerox WorkCentre 3655 Multifunctionele printer Xtandit

Altijd en overal verbonden en productief

Breid je mogelijkheden uit met Xerox ConnectKey. Dit is een handige oplossing die ervoor zorgt dat de print- en scanoplossingen naadloos integreren met cloudtechnologie en mobiele apparaten. Printen en scannen wordt makkelijker, sneller en flexibeler, vanaf iedere locatie.

Voorkom nodeloos printen

Dankzij de wachtrijfunctie voor het vasthouden van opdrachten worden opdrachten alleen geprint als ze door de gebruiker op de machine worden vrijgegeven. Je kunt de toegang tot printfuncties beperken per gebruiker, per groep, per tijdstip van de dag of per applicatie beperken. Er kunnen bijvoorbeeld regels worden ingesteld zodat alle e-mails in Microsoft Outlook automatisch dubbelzijdig worden geprint.

Single Touch Scanning

Scannen met één druk op de knop. Makkelijker kan niet. Door van tevoren een workflow toe te wijzen aan de Single Touch Scanning knop, wordt het heel eenvoudig om documenten te versturen en te archiveren.

Vereenvoudigde facturering

Tellerstanden en de aanvulling van verbruiksmaterialen wordt door de WorkCentre 3655 automatisch verzonden. De printer kan op het netwerk worden aangesloten voor de stroomlijning van het factureringsproces.

Mopria gecertificeerd

Mopria certificatie vereenvoudigd mobiel printen vanaf tablets en smartphones naar allerlei verschillende printers. Dit geldt natuurlijk ook voor printopdrachten die naar de WorkCentre 3655 worden verstuurd.

Apple AirPrint

Print e-mails, foto’s en belangrijke documenten direct vanaf je Apple iPhone of iPad, zonder eerst drivers te installeren.

Wat ik prettig vond was dat er naast een salesmedewerker ook een technisch iemand bij zat die direct vragen kon beantwoorden.

Wat ik prettig vond was dat er naast een salesmedewerker ook een technisch iemand bij zat die direct vragen kon beantwoorden.
CALCO IT

Specificaties van de Xerox WorkCentre 3655

Printsnelheid

Tot 35 pagina’s per minuut

Duty Cycle

Tot 150.000 afdrukken per maand

Maximale printresolutie

1200 x 1200 dpi

Harde schijf

250 GB

Processor

Dual-core 1 GHz

De Xerox WorkCentre 3655 Multifunctionele printer heeft diverse specificaties.

Meer weten? Vraag een offerte aan voor de exacte specificaties per variant.

Vraag offerte aan
Xerox WorkCentre 3655 Xtandit

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

  • Met ConnectKey kunt u mobiel printen
  • Documenten direct naar de cloud scannen via het touchscreen
  • Ingebouwde McAfee beveiliging
  • Eenvoudig apps installeren op de printer
Lees meer over Xerox Connectkey