Xerox Versant 2100 Digitale drukpers

De Xerox Versant 2100 is een productiepers met een ongekende afdrukkwaliteit die 100 pagina’s per minuut draait zonder aan kwaliteit in te boeten. De Versant 2100 helpt het drukproces te stroomlijnen, zodat je meer kunt doen voor minder.

Brochure Informatie aanvragen

Xerox Versant 2100 Digitale drukpers Xtandit

De Xerox Versant 2100 Digitale drukpers

Heb je een digitale drukkerij en zoek je een oplossing voor de groeiende vraag van je klanten naar kleine oplagen, korte doorlooptijden en gepersonaliseerde producten? En nog belangrijker: naar een wijze waarop je die vele kleine opdrachten rendabel kunt maken? In dat geval kan de nieuwe geautomatiseerde productiewijze met de Xerox Versant 2100 Digitale pers een uitkomst zijn.

Als je wilt voldoen aan de veranderde marktvraag van de klant van nu, dan kan dat niet meer met productieprocessen en apparatuur van gisteren. Innoveer je workflow met de Xerox Versant 2100 en automatiseer de verwerking van opdrachten. Voor meer resultaat. Meer kwaliteit. Meer flexibiliteit. En uiteindelijk meer klanten

Robstolk® aan het woord over de Versant 2100

Bekijk het verhaal van robstolk®
referentie rob stolk xerox versant 2100

Lagere kosten en meer productiviteit

Met de Versant 2100 krijg je de workflow, intelligentie en kracht die nodig is om veel opdrachten per dag te verwerken, 24/7. Het instellen van opdrachten gaat sneller en makkelijker, het drukken van uitstekende en consistente kleuren wordt eenvoudiger, en afwerking wordt kosteneffectiever dankzij inline afwerkingsmogelijkheden. Het resultaat: minder misdrukken, minder niet-productieve tijd, kortere doorlooptijden, grotere efficiëntie, lagere arbeidskosten en een nauwkeurige uitvoer.

Ultra HD-afdrukkwaliteit

De Xerox EX en EX-P 2100 printservers bieden ondersteuning voor Adobe PDF Print Engine en maken complexe beeldverwerking mogelijk. Dankzij Xerox Confident Colour, een verzameling krachtige ingebouwde kleurbeheertechnologieën, ben je verzekerd van consistent schitterende afdrukken. Met een renderingresolutie van 1200 x 1200 tot maximaal 10-bit en een beeldverwerkingresolutie van 2400 x 2400 met uitgebreide halftoonrasters zijn letters scherp van lijn en lopen kleurovergangen vloeiend in elkaar over voor diepe kleuren en een levensecht resultaat.

Breed mediabereik

Hoe meer media je kunt verwerken, hoe beter je kunt voldoen aan de wensen van de klant. De Versant 2100 pers kan produceren op een breed aantal soorten papier, polyester materialen en speciale media van 52 tot 350 g/m2.

Nauwkeurige productregistratie

Door de voortdurende wissel van opdrachten en drukmedia is een nauwkeurige (schoon- en weer)registratie een hele uitdaging. De automatische Production Accurate Registration (PAR) van de Versant 2100 zorgt voor een stabiele en nauwkeurige registratie van de hele papierbaan, van invoerlade tot afwerkeenheid. Elke oplage weer.

High performance

De pers zit vol met de nieuwste technologie om de productiviteit van de machine te verhogen. Zoals de compacte bandfuser waarmee je een indrukwekkende afdrukkwaliteit kunt handhaven op een breed scala  aan media tot maximaal 350 g/m². Of de Clear Sheet-functie waarmee onverhoopte papierstoringen vrijwel zonder menselijk ingrijpen kunnen worden opgelost.

Automatisch instellen

Met de Full Width Array (FWA) module kun je veel tijdrovende insteltaken automatiseren. Het systeem is klaar voor optimale prestaties voordat de verwerking van opdrachten begint.

Workflow oplossingen

Integreer de Versant 2100 in het totale productieproces binnen je organisatie met intelligente Xerox Workflow-oplossingen. Of creëer extra waarde met XMPie-oplossingen waarbij de klant via meerdere kanalen, waaronder print, wordt benaderd met gepersonaliseerde communicatie.

De grafische markt is sterk veranderd. Met de Versant 2100 heb je een passend antwoord

Bart Klarenbeek
Account Manager Xtandit

Automated Color Quality Suite (ACQS)

De in de Xerox Versant 2100 Pers ingebouwde kleurbeheer technologieën halen het giswerk uit kalibreren en profileren.

Automatisch profileren. Door één druk op de knop worden automatisch prints afgedrukt en gelijk ingemeten in de printer. Waardoor er in een hele korte tijd een profiel wordt gecreëerd voor elk materiaal die je zou willen printen.

Voordelen van automatisch profileren:

  • Door profileren creëren we met verschillende persen dezelfde voorspelbare output.
  • Verbeterde consistentie bij kleurweergave tussen machines en na verloop van tijd op één machine.
  • Biedt uitstekende kleurnauwkeurigheid.
  • Emuleert kleur industrie standaarden zoals GRACoL en ISO.
  • Resulteert in betere neutrale kleuren, schaduw en hoge licht detail en foto weergave.

Automatisch kalibreren. Kleur kan variëren door een verscheidenheid van redenen bijvoorbeeld: temperatuurschommelingen, vochtigheid wijzigingen en algemeen dagelijks gebruik. Kalibratie brengt de print engine terug in de verwachte staat. Automatische kalibratie gebeurt in veel minder tijd. Waardoor er waardevolle tijd bespaart wordt in vergelijking met handmatige kalibratie.

Voordelen van automatisch kalibreren:

  • Elimineert fouten wegens menselijke handelingen.
  • Vermindert de tijd van niet-productieve printer en vergemakkelijkt repeterende opdrachten.
  • Elimineert kleurvariatie omdat operators vergeten te kalibreren of kalibreren uit schema als gevolg van de werklast.

Benieuwd naar de resultaten? Vraag dan jouw gratis printvoorbeelden aan voor de Versant 2100!

Printvoorbeelden van de Xerox Versant 2100 aanvragen

Specificaties van de Xerox Versant 2100 pers

Printsnelheid

100 ppm (A4): 52-300 g/m2

Duty cycle

Tot 660.000 afdrukken per maand

Afdrukkwaliteit

2400 x 2400 dip VCSEL ROS

Vraag een offerte aan voor alle specificaties van de Xerox Versant 2100 Digitale drukpers.

Vraag offerte aan
Xerox Versant 2100 Digitale drukpers Xtandit