Xerox VersaLink C500 kleurenprinter

De Xerox VersaLink C500 kleurenprinter is speciaal ontworpen voor drukke werkteams. De machine is speciaal ontworpen met minder bewegende delen, zodat de C500 echt een betrouwbaar werkpaard is. Alle vereisten van deze tijd zijn verwerkt in de machine: cloudverbinding, geschikt voor mobiel gebruik, apps en mogelijkheden om te personaliseren.

 

Download de brochure
versalink_c500_kleurenprinter

Offerte aanvragen

De Xerox VersaLink C500 kleurenprinter is de opvolger van de Xerox Phaser 6700.

Heb je gevonden wat je zocht? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Functies van de Xerox VersaLink C500 kleurenprinter

Slimmer en efficiënter werken

De C500 beschikt over allerlei innovatieve technologieën, waardoor het werk eenvoudiger wordt en sneller klaar is. De installatie is ‘IT-vrij’ en je kunt in no time aan de slag. Veelgebruikte instellingen kun je opslaan als pre-sets en met één druk op de knop weer tevoorschijn toveren als je ze nodig hebt.

Betrouwbaar

Ook is bij het ontwikkelen van de Xerox Versalink C500 extra aandacht geschonken aan de betrouwbaarheid. Het hardware ontwerp is nieuw en beschikt over minder bewegende delen.

Houd gegevens veilig

Alle printers uit de Xerox VersaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd afdrukken, maar ook aan kaartverificatie voor toegangscontrole.

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox VersaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android (optioneel: Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, Near Field Communication (NFC), Tap-to-Pair, @PrintByXerox en WiFi Direct).

Lees meer over mobiel printen
plaatsonafhankelijk werken mobiele software oplossingen

Net zo eenvoudig als een smartphone

Het installeren van de Xerox VersaLink C500 kleurenprinter is een peulenschil, waar de IT-afdeling niet aan te pas hoeft te komen. De machine beschikt over een intuïtief 5-inch touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Door apps te installeren op de machine kun je de printer nog beter laten aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Natuurlijk zijn de belangrijkste apps al voor je geïnstalleerd.

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie. Zoek je een printer zoals deze maar wil je naast printen ook kunnen scannen, kopieren en faxen? Dan is de Xerox VersaLink C505 wellicht geschikt voor jouw organisatie. Zoek je een zwartwit laserprinter? Kijk dan eens bij de B400.

Bekijk hier alle printers uit de Xerox VersaLink serie
Xerox VersaLink AltaLink

Specificaties van de Xerox VersaLink C500 kleurenprinter

Functionaliteit

Afdrukken in kleur en zwartwit

Afdrukvolume

Tot 120.000 pagina’s per maand

Printsnelheid

Tot 43 ppm (kleur en zwartwit)

Snelheid eerste pagina

  • Kleur: 10 seconden
  • Zwartwit: 8,5 seconden

Resolutie

Tot 1200 x 2400 dpi

Standaard papiercapaciteit

700 vel

Maximale papiercapaciteit

4200 vel

Mediaformaten

76,2 x 127 mm tot 216 x 356 mm (handmatig)

76 x 190 mm tot 216 x 356 mm (vanuit lade)

Standaard aansluitingen

Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0, NFC Tap-to-Pair, Wi-Fi 802.11n en Wi-Fi Direct

Optionele aansluitingen

Wi-Fi Kit

Processor/ geheugen

1,05 GHz/ 2 GB/ optioneel 250 GB HDD

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

Lees meer over Xerox Connectkey
ConnectKey uitleg video

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Experts Xtandit