Xerox VersaLink C400 kleurenprinter

Veel organisaties werken nog met traditionele zwartwit en kleurenprinters, die niet beschikken over mobiele en cloudconnectiviteit. De Xerox VersaLink C400 kleurenprinter print razendsnel, is eenvoudig te bedienen via een touchscreen en kan met apps volledig aangepast worden aan de behoeften van jouw organisatie. De Xerox VersaLink C400 laserprinter is de opvolger van de Xerox Phaser 6600.

Offerte aanvragen contactformulier

xerox versalink c400 Xtandit

Xerox VersaLink C400-kleurenprinter: Welkom bij de nieuwe standaard

Xerox VersaLink C400: Welkom bij de nieuwe standaard
C400-kleurenprinter: Welkom bij de nieuwe standaard

Bekijk hier de brochure voor alle specificaties

staand boekje c400

Functies van de Xerox VersaLink C400 kleurenprinter

Houd gegevens veilig

Alle printers uit de Xerox VersaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd afdrukken, maar ook aan kaartauthenticatie voor toegangscontrole.

Net zo eenvoudig als een smartphone

Het installeren van de Xerox VersaLink C400 kleurenprinter is een peulenschil, waar de IT-afdeling niet aan te pas hoeft te komen. De machine beschikt over een intuïtief 5-inch touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Door apps te installeren op de machine kun je de printer nog beter laten aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Natuurlijk zijn de belangrijkste apps al voor je geïnstalleerd.

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox VersaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android (optioneel: Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, Near Field Communication (NFC), Tap-to-Pair, @PrintByXerox en WiFi Direct).

Besparen met standaard dubbelzijdig afdrukken

Met de Xerox VersaLink C400 print je standaard automatisch dubbelzijdig en bespaar je op de kosten. Daarnaast is het ook nog eens veel duurzamer.  

Ik doe regelmatig internationale congressen. Dan staan we bij Ahoy of bij het World Trade Center en dan hebben we daar een printer nodig omdat een klant bijvoorbeeld zijn lezing in honderdvoud wil kunnen printen. Dan bel ik Xtandit, die leveren de printer

ANDRIES RITSEMA
ACCOUNT COÖRDINATOR/FACILITAIR BEHEERDER - KIVI

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken

Lees meer over Xerox Connectkey
ConnectKey uitleg video

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
xtandit expert panel