Xerox VersaLink B400 laserprinter

Steeds vaker lopen medewerkers van bedrijven aan tegen de grenzen van de ‘standaard’ zwartwitlaserprinters, zoals die in bijna iedere kantooromgeving te vinden zijn. Ze zijn bijvoorbeeld vaak nog (steeds) niet berekend op mobiel werken. Daarintegen is de Xerox VersaLink B400 laserprinter print razendsnel in zwartwit, eenvoudig te bedienen en kan met apps volledig aangepast worden aan de behoeften van jouw organisatie.

brochure contactformulier

Xerox VersaLink B400 Xtandit

Offerte aanvragen

Heb je gevonden wat je zoekt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Functies van de Xerox VersaLink B400 laserprinter

Houd gegevens veilig

Alle printers uit de Xerox VersaLink serie beschikken over verschillende geavanceerde beveiligingsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd afdrukken, maar ook aan kaartauthenticatie voor toegangscontrole.

Net zo eenvoudig als een smartphone

Het installeren van de Xerox VersaLink B400 laserprinter is een peulenschil, waar de IT-afdeling niet aan te pas hoeft te komen. De machine beschikt over een intuïtief 5-inch touchscreen in kleur, dat net zo eenvoudig werkt als een smartphone. Door apps te installeren op de machine kun je de printer nog beter laten aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Natuurlijk zijn de belangrijkste apps al voor je geïnstalleerd.

Mobiel printen is de nieuwe norm

De tijd dat we alle printopdrachten vanaf onze desktop verstuurden is al lang voorbij. De Xerox VersaLink beschikt daarom vanzelfsprekend over een scala aan mogelijkheden voor mobiel printen: Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Xerox Print Service Plug-in for Android (optioneel: Xerox Mobile Print Cloud, Xerox Mobile Print Solution, @PrintByXerox en WiFi Direct).

Meer dan een standaard A4 print..

Met de Xerox VersaLink B400 kun je meer dan een standaard A4 afdruk maken. Zo kun je met deze machine ook boekjes printen, sorteren, pagina's met afwijkende afmetingen afdrukken, de afdruk aanpassen aan pagina, N-up (meerdere pagina's op één vel) afdrukken, verschalen, beveiligd afdrukken, watermerken toevoegen en werken vanuit de tonerbesparingsmodus.

Dankzij de Mobile Printing oplossing kunnen onze verkopers nu ook vanaf hun iPad printen.

COR WIJKER
SUMMUM WOMAN

De Xerox VersaLink serie

De machines uit de VersaLink serie zijn meer dan ‘gewone printers’. De Xerox VersaLink B400 laserprinter is bijvoorbeeld de opvolger van de Xerox Phaser 3610. Ze zijn zo ontworpen dat ze als betrouwbare personal assistent functioneren. Nieuwe technologie zorgt ervoor dat Xerox VersaLink printers aan te passen zijn op de specifieke behoeften in jouw organisatie. Zo kun je de apparaten voorzien van apps en bieden de machines veel mogelijkheden voor mobiel en op afstand printen. Een VersaLink machine sluit altijd aan bij jouw organisatie.

Xerox ConnectKey

Deze zakelijke printer is standaard uitgerust met Xerox ConnectKey. Met Xerox ConnectKey kun je op een veilige manier processen vereenvoudigen, waar je ook bent. ConnectKey vormt de spil waardoor organisaties veiliger, sneller en slimmer kunnen werken.

Lees meer over Xerox Connectkey
ConnectKey uitleg video

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Experts Xtandit