Xerox PrimeLink C9070 Printer

PrimeLink C9070 Printer ondersteunt jouw professionele behoeften met een verscheidenheid aan functies die creativiteit en innovatie of jouw professionele werk ondersteunen. 

Als waardige opvolger van de Xerox C60/C70 is deze machine klaar voor de toekomst!

Download brochure
primelink_c9070_c9065_xerox

Grafisch adviesgesprek aanvragen

Maak kennis met de PrimeLink C9070 / C9065 productieprinter

Eenvoudig professioneel. Verbazingwekkend flexibel.

De innovatie opvolger van de Xerox C60/C70, biedt nog altijd de vertrouwde professionaliteit, maar dan nóg beter en slimmer. Geniet van de flexibiliteit, wat perfect in het plaatje past bij professionele afdrukservices en kantooromgevingen, zoals snelle drukkerijen, ontwerpbureaus, kleine bedrijven, onderwijsinstellingen, verkooppunten en fabrieken. Deze machine biedt je de keuze van een kleine footprint of volledige productielijn, inclusief een selectie van in-line afwerkingsopties en feeders met hoge capaciteit.

primelink_c9070_c9065_xerox.png

Hoe zorgt de Xerox PrimeLink C9070 / C9065 voor uitmuntende productie?

  • Productieve printsnelheid - print tot 70 ppm in kleur en tot 75 ppm in zwart. En met eenvoudige installatie en geautomatiseerde werkstromen kun je zelfs de gewenste snelle doorlooptijden met nog altijd hoogwaardige kwaliteit.
  • Veelzijdigheid van media - zowel gecoate als ongecoate papiersoorten tot 350 g / m². 
  • Verschillende papierformaten mogelijk, waaronder briefkaarten en banners.
  • Bredere afwerkingsmogelijkheden - Dankij een verscheidenheid aan inline afwerkingsopties, ervaar je een professionele afwerking van presentatiemateriaal, brochures, rapporten en documenten die een extra aantrekkingskracht vereisen. Finishers omvatten tal van functies zoals nieten, perforeren, vouwen, kreuken, volledig bloeden en boekjes maken.
  • Workflowinnovatie - integratie met FreeFlow Digital Workfl ow Collection en partneroplossingen die werkstroom leveren productiviteit, innovatie en automatisering, evenals oplossingen voor variabele gegevens die zijn ontworpen voor persionalisatie en efficientie op de werkvloer.

Bianco Digitale

Goud, zilver en wit afdrukken is de droomwereld van elke graficus. Een specialiteit van de uitgebreide Xerox Iridesse, maar nu ook mogelijk voor dit instapmodel van Xerox. Zo wordt jouw voordelige PrimeLink omgezet tot pers met unieke specs vanuit het hoogste segment. 

Met deze uitgebreide kleuropties, verwissel je snel CMYK-toners met goud, zilver, wit en helder, of fluorescerend cyaan, fluorescerend magenta en fluorescerend geel. *

* Vanaf begin 2020 op de PrimeLink C9070/65.

GX-i-printserver

Superieure snelheid en beeldkwaliteit met een eenvoudige gebruikersinterface, veelzijdige mediaverwerking en geautomatiseerde RGB-kleurcorrectie. Zo verminder jij de RIP-belasting en dankzij een RIP-versnellingsbord weet jij de beeldkwaliteit te handhaven met een snelle compressie zonder verlies.

Onze grafische experts staan voor je klaar!

Wil je de Xerox PrimeLink C9070 / C9065 in levenden lijve bekijken? Kom dan naar ons grafisch Experience Centre, waar je de machine in actie in actie kunt zien. 

Vul contactormulier in
xerox_picture_grafisch.jpg