Xerox Phaser 7800 Kleurenprinter

Deze printer is helaas niet meer leverbaar. Als vervanger komt Xerox met de krachtige Xerox AltaLink C8000.

Ontdek Xerox VersaLink C8000
Xerox Phaser 7800 Kleurenprinter Xtandit

De Xerox Phaser 7800 Kleurenprinter

Zoek je een A3 kleurenprinter die alles in huis heeft voor kleurendrukwerk van professioneel niveau? Een printer die het mogelijk maakt marketing- en communicatiemiddelen van superieure kwaliteit te produceren zonder dat er een printshop of drukker aan te pas komt?

Met de Xerox Phaser 7800 A3 Kleurenprinter krijgen je creatieve en grafische teams de vrijheid om zelf professioneel drukwerk te maken, wanneer ze maar willen. Voor alles wat nodig is voor een voorsprong op de markt.

Xtandit is voor ons een kennispartner, ze gaan veel verder dan een leverancier.

TOM VAN DER AREND
HUISDIERENCREMATORIUM HET ARENDSNEST

Ongeëvenaarde kleurafdrukken

PhaserMatch® 5.0 kleurmanagement- en kalibratiesoftware voor een hoge kleurprecisie, EFITM Fiery eXpress 4.5 voor perfecte kleurproeven en XMPie uDirect Studio LE (alleen voor Phaser 7800V_DNY) voor gepersonaliseerde afbeeldingen en illustraties. De Phaser 7800 is compleet uitgerust voor professioneel drukwerk van de hoogste kwaliteit.

Onbegrensde mogelijkheden

Maak alles wat je maar wilt: brochures, offertes, banieren, affiches, stickers en visitekaartjes. Geen andere printer in deze klasse is zo veelzijdig en kan zoveel verschillende papiergewichten aan: 75 tot 250 gr/m2 , en zoveel verschillende formaten: 88 x 99 mm tot 320 x 1.219 mm.

Aandacht voor het milieu

De Phaser 7800 heeft een rijke output, maar beperkt de impact op het milieu. De Hi-Q LED print engine en de fuser zijn zuinig. En omdat de Xerox EA toner een lagere smelttemperatuur heeft dan conventionele toners, levert ook dat een extra besparing op.

Robuuste krachtpatser

De Phaser 7800 kleurenprinter levert kwaliteit en laat je nooit in de steek. Met een duty cycle van 225.000 per maand is de printer ontworpen voor constant gebruik.

Uiterste gebruiksvriendelijk

Het ultramoderne 109 mm kleurenaanraakscherm heeft grote heldere iconen en intuïtieve menu’s voor optimaal gebruiksgemak. Indien gewenst laat de Phaser 7800 via een melding op je desktop weten als het papier of de toner op is en als er problemen zijn. Met de interne stap-voor-stap helpvideo’s zijn problemen snel weer opgelost.

Keurig afgewerkt

Voor afwerking is er keuze uit een aantal afwerkmodules met mogelijkheden als gestaffelde uitleg, nieten, perforeren, vouwen en boekjes maken. Maak zelf alle drukwerk die je nodig hebt om je marketingacties tot een succes te maken.

IJzersterke beveiliging

De Phaser 7800 implementeert strenge veiligheidsopties met de standaard ingebouwde ondersteuning voor IPv6 en IPsec. Vertrouwelijke gegevens worden beschermd en met de functie Image Overwrite worden gegevens die niet langer nodig zijn volledig uit de printeropslag verwijderd, zodat onbevoegde gebruikers geen toegang hebben tot gevoelige informatie. Opgeslagen documenten in het geheugen van de printer worden beveiligd met harde schijf versleuteling.

De Phaser 7800 is de meest geavanceerde machine voor in-house printing van professionele kwaliteit in deze prijsklasse

Joey Maal
Account Manager Xtandit

Specificaties van de Xerox Phaser 7800 Kleurenprinter

Printsnelheid

Kleur: tot 45 ppm

Zwart: tot 45 ppm

Maximale printresolutie

Tot 1200 x 2400 x 1 dpi

Processor

1,33 GHz

Geheugen

2 GB

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

help mij kiezen
xtandit expert panel 5