Xerox Phaser 7100 Kleurenprinter

Deze printer is helaas niet meer leverbaar. Als vervanger komt Xerox met de efficiënte Xerox VersaLink C7000.

ONTDEK XEROX VERSALINK C7000
Xerox Phaser 7100 Kleurenprinter Xtandit

De Xerox Phaser 7100 Kleurenprinter

Wil je een compacte desktopkleurenprinter voor al je drukwerk? Van een haarscherpe zwart-wit A5-kaart tot een 1.20 meter lange banner met een intense en heldere kleurkwaliteit die alle aandacht trekt? Met de Xerox 7100 Kleurenprinter heb je alles in huis om een diepe indruk te maken.

Haarscherpe kwaliteit

De Xerox Phaser 7100 heeft een indrukwekkende lijndefinitie, waardoor letters zelfs bij kleinere puntgroottes scherp blijven. Een resolutie van 1200 x 1200 dpi staat garant voor een superieure beeldkwaliteit.

Nauwkeurig en consistent

Dankzij de Xerox kleurtechnologie en Adobe Postcript 3 drukt de Phaser 7100 kleuren nauwkeurig en consistent af en worden zelfs de visueel meest complexe documenten snel en goed geprint.

Betrouwbaar en productief

De Xerox Phaser 7100 staat altijd direct voor je klaar. Binnen 9 seconden verschijnt de eerste zwart-wit pagina en binnen 11 seconden de eerste kleurenprint.

Unieke Xerox EA-toner

De EA-toner van Xerox is niet alleen zuinig met energie, hij zorgt ook voor verbeterde fijne lijnen en tekst. Deze toner smelt bij een veel lagere temperatuur dan conventionele toners en verbruikt daarmee tot 20% minder stroom. De CO2-uitstoot ten opzichte van traditionele toners is tot 35% lager.

Voldoende capaciteit

De Phaser 7100 kan worden uitgebreid met drie extra papierlades voor een totale capaciteit van 2050 vel van maximaal A3-formaat. De papierlades detecteren zelf het papierformaat.

Optineel: printen via WiFi

Print vanaf elke werkplek via WiFi of een ethernetaansluiting voor maximaal gebruiksgemak.

Veilig en discreet

Bescherm je documenten tegen nieuwsgierige blikken. Wil je een vertrouwelijk document printen en zit je niet naast de printer, dan kun je met Secure Print zorgen dat de printopdracht in de wachtrij blijft staan, totdat je bij de printer bent. Met Image Overwrite verwijdert de Phaser 7100 alle gegevens die niet langer nodig zijn uit het interne geheugen.

Eenvoudig beheer

Via je webbrowser kun je de opdrachtstatus bekijken en krijg je direct een waarschuwing bij problemen. De printer geeft zelf aan hoe je deze kunt oplossen. Dat scheelt veel tijd.

De Phaser 7100 is een model dat prima aansluit bij het werk van teams met veel creatieve output

Bart Klarenbeek
Account Manager Xtandit

Specificaties van de Xerox Phaser 7100 Kleurenprinter

Printsnelheid

Kleur: tot 30 ppm

Zwart: tot 30 ppm

Maximale printresolutie

Tot 1200 x 1200 dpi

Processor

667 MHz

Geheugen

1 GB / 2GB

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

Help mij kiezen
Xtandit experts