Xerox Phaser 6700 Kleurenprinter

Deze printer is helaas niet meer leverbaar. Als vervanger komt Xerox met de efficiënte Xerox VersaLink C600.

Ontdek Xerox VersaLink C600
Xerox Phaser 6700 Kleurenprinter Xtandit

De Xerox Phaser 6700 Kleurenprinter

Zoek je naar een printer die alles heeft om de productiviteit van je werkgroep te verhogen? Uitzonderlijke printkwaliteit, een hoge printsnelheid, bedieningsgemak en betrouwbaarheid? De compacte Xerox Phaser heeft het allemaal, en dat ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs.

Superieur zonder concessies

De Xerox Phaser 6700 biedt een uitzonderlijke printkwaliteit. Geen andere printer in zijn klasse geeft zo’n fraaie en realistische beeldweergave. En dat alles zonder concessies te doen aan de snelheid van 45 ppm voor kleur en zwart-wit.

Makkelijk in gebruik

Printeropties zijn alleen behulpzaam als je ze ook makkelijk weet te gebruiken. De Xerox Phaser 6700 heeft een geavanceerd 109 mm kleurenaanraakscherm die de bediening eenvoudig maakt. Ingebouwde hulpvideo’s bieden direct hulp bij het oplossen van problemen.

Zuinig en duurzaam

De kleurenprinter is zuinig in gebruik en ondersteunt de hoogste ENERGY STAR®-normen voor energiebesparing.

Slimme laden

Bij de Xerox Phaser 6700 hoef je nooit de laden open te trekken om te zien welk papier erin ligt. Dankzij slimme laden worden de beschikbare mediasoorten en –formaten bij het printen getoond.

Veilig en discreet

Bescherm je documenten tegen nieuwsgierige blikken. Met Image Overwrite verwijdert de Phaser 6700 alle gegevens die niet langer nodig zijn uit het interne geheugen. Wil je een vertrouwelijk document printen en zit je niet naast de printer, dan kun je met Secure Print zorgen dat de printopdracht in de wachtrij blijft staan, totdat je bij de printer bent.

Standaard dubbelzijdig printen

Bespaar op papierkosten en laat de printer documenten automatisch dubbel uitprinten. Standaard op alle 6700-configuraties behalve op de Phaser 6700N.

Een machine die alle beloftes waarmaakt

Frank van Vliet
Accountmanager, Xtandit

Specificaties van de Xerox Phaser 6700 kleurenprinter

Printsnelheid

Kleur: tot 45 ppm

Zwart: tot 45 ppm

Maximale printresolutie

Tot 2400 x 1200 dpi

Processor

1.25 GHz

Geheugen

1 GB / 2GB

Help mij kiezen

De printer kiezen die precies bij jouw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het aanbod van machines is groot, en de onderlinge verschillen ook. Wij weten precies waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste printer. We helpen je dan ook graag bij het vergelijken van de verschillende machines en het kiezen van de printer die het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

help mij kiezen
expert analisten1