Xerox Phaser 4622

Met de Xerox Phaser 4622 is helaas niet meer leverbaar. Als opvolger komt Xerox daarom met de VersaLInk B600.

brochure Bekijk de B600

Xerox Phaser 4622 Laserprinter Xtandit

De Xerox Phaser 4622 laserprinter

Wil je een zuinig en groen kantoor? De Xerox Phaser 4622 is een betaalbare machine die niet alleen hard werkt voor je kantoor maar ook aandacht heeft voor de wereld daarbuiten. Met zijn snelle, automatisch dubbelzijdige printfunctie drukt deze zwartwitprinter scherpe, heldere tekst en afbeeldingen af.

Ook fijn: de Phaser 4622 is extra stil, om drukke afdelingen zo min mogelijk te storen. Dankzij het ingebouwde draadloze netwerk kun je hem neerzetten waar je wilt.

Jullie nemen een heel stuk werk uit handen en zijn ook niet voor niets weer Xerox partner of the year.

ADRIE SMEDING
IT MANAGER - DE RODE WINKEL

Reduceer papierkosten

Deze machine print standaard automatisch dubbelzijdig. Om het papierverbruik nog verder te verminderen kun je met de functie N-up print meerdere pagina's op één enkel vel papier printen.

Printopties

De Phaser 4622 heeft een breed scala aan printopties. Deze zwartwitprinter drukt af op alle mogelijke media, van transparanten en licht karton tot enveloppen en etiketten en meer.

Printen onderweg

Met de native ondersteuning van Apple Airprint heb je toegang tot de meest gebruikte mobiele printtool.

Flexibele papieropties

In de hoofdlade is ruimte voor 550 vel papier die kunnen variëren van 98,6 x 148,5 mm tot 216 x 356 mm.

Krachtige afwerking

Met de optionele finisher1 voor 500 vel kun je automatisch tot 50 vel nieten.

Vervang alleen wat verbruikt is

Verspil minder toner met de duurzame drum, die gaat langer mee en hoeft minder vaak te worden vervangen. Dankzij aparte verbruiksartikelen haal je bovendien het maximale uit de vervangbare onderdelen.

IJzersterke beveiliging

De Phaser 4622 implementeert strenge veiligheidsopties met de standaard ingebouwde ondersteuning voor IPv6 en IPsec. Vertrouwelijke gegevens worden beschermd en met de functie Image Overwrite worden gegevens die niet langer nodig zijn volledig uit de printeropslag verwijderd, zodat onbevoegde gebruikers geen toegang hebben tot gevoelige informatie. Opgeslagen documenten in het geheugen van de printer worden beveiligd met harde schijf versleuteling.

Beveiligd printen

Geef documenten pas vrij wanneer je dat zelf wilt met de functie Beveiligd Printen. Persoonlijke opdrachten blijven in de wachtrij staan totdat de eigenaar van een opdracht deze vrijgeeft.

Desktop print management

Met Xerox CentreWare Internet Services en Xerox CentreWare Web beheer je belangrijke printerfuncties op afstand, gewoon vanaf je desktop.

Specificaties van de Xerox Phaser 4622 laserprinter

Standaard papiercapaciteit

650 vellen

Harde schijf

Optionele 320 GB harde schijf

Processor

600 MHz Dual Core ARM

Geheugen

256 MB / 768 MB

Wat kunnen we voor je doen?

Vragen? Onze experts vertellen je graag mee over de werking van de Xerox Phaser 4622. Ben je benieuwd of deze laserprinter bij jouw organisatie past of wil je de machine een keer in actie zien? Neem dan contact op met onze experts.

Neem contact met ons op
xtandit expert panel